Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Záhradník vybozkával Šindlerovú

Martinu Šindlerovú na krste jej CD vybozkával aj Branislav Záhradník Zobraziť galériu (5)
Martinu Šindlerovú na krste jej CD vybozkával aj Branislav Záhradník (Zdroj: Alena Kvasnicová)

BRATISLAVA – Šampanské, jahody a dobrá hudba. Takto vyzeral krst nového CD striebornej SuperStar z prvej série Martiny Šindlerovej (19). Okrem rodiny, známych a početného fanklubu jej prišiel prekvapivo zagratulovať aj exmilenec Branislav Záhradník (35). Bleskovky.sk ho dokonca pristihli, ako bývalú priateľku vybozkával.

Speváčka Martina Šindlerová včera večer pokrstila šampanským na lodi na Tyršovom nábreží nový album s názvom Čo sa to tu deje. Krstným otcom cédečka bol modelingový odborník Saša Jány (36), Martinin otec a textár všetkých skladieb Peter Kollár.

„Dúfam, že sa novému albumu bude dariť. Som dojatá, lebo môj fanklub mi urobil takú detskú košieľku, ktorá sa dáva pri krstení. Namiesto mena tam napísali názov cédečka, rok aj dátum vydania,“ prezradila pre bleskovky.sk pár minút po krste Šindlerová. Jej obľúbenou piesňou na CD je Pekelná cesta do neba, ku ktorej chystá v septembri nakrútiť videoklip.

S najväčším darčekom dorazil na krst Martinin bývalý priateľ Braňo Záhradník, ktorý brunetku aj „tajne“ vybozkával. Bleskovky.sk však boli pri tom. Chceli sme preto vedieť dôvod, kvôli ktorému sa snažil pri bozkávaní vyhnúť fotografom. Žeby kvôli nejakej novej priateľke? „Určité veci treba nechať medzi dvomi ľuďmi. My sme obidvaja povedali, že sme voľní,“  prezradil  Záhradník, ktorý vôbec neváhal pri otázke, či sa má krstu zúčastniť. To, čo priniesol svojej bývalej, nechcel povedať.  „To je tajomstvo,“ odmietol prezradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu