Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zahradník: Martina, dosť bolo klamstiev!

Branislav Zahradník Zobraziť galériu (26)
Branislav Zahradník

BRATISLAVA - Nechcel na nu kydať, ale... Branislav Zahradník (34) štyri dni od medializácie rozchodu s Martinou Šindlerovou (19) nezniesol, ako ho vykreslila jeho bývalá milenka a prehovoril. „Ste úplne vedľa... Ja nevydávam druhé cédečko, nepotrebujem okolo seba vytvárať iný obraz, ako je skutočnosť...“ napísal Novému Času do esemesky bývalý člen topmanažmentu STV.

Prečo sa teda v skutočnosti skončila superstárovská láska mladučkej speváčky a manažéra?! Keď Nový Čas začal pátrať po dôvode rozchodu prominentného páriku Šindlerovej a Zahradníka, bývalý člen manažmentu STV zaryto mlčal.

Po tom, čo sme zverejnili fotografie ako si užíva víkend na Donovaloch v spoločnosti bývalej priateľky Hanky a detí, sa vzápätí rozhodla o všetkom prehovoriť ako prvá Šindlerová: „Áno, je to pravda, s Braňom sme sa rozišli. Odsťahovala som sa od neho. Prepáčte, ale viac sa k tomu vyjadrovať nebudem. Je to za mnou, prosím, pochopte, že ide o moje súkromie.“ Zahradník napriek všetkému zachovával zrejme dohodnuté mlčanie.

„Viete čo, ja by som sa k tomu nechcel vyjadrovať,“ tvrdil dokola. Jeho ticho tak naplno hralo do karát mladučkej speváčke a jej verzii o rozchode. V piatok však Zahradník nevydržal a o rozpade vzťahu prehovoril aj on: „Vykreslili ste ma ako opusteného, odkopnutého... a to len na základe toho, že Martina sa odsťahovala. A to som sa mal ja odsťahovať z vlastného bytu?! Ste úplne vedľa...“ A pokračoval: „Fér by bolo, keby ste napísali, že pravda môže byť aj iná, lebo druhá strana sa zatiaľ nevyjadrila... Vy ste zjedli to rodinné šindlerovské PR aj s navijakom. Ale ja nevydávam druhé cédečko, nepotrebujem okolo seba vytvárať iný obraz, ako je skutočnosť...“ rozohnil sa Zahradník.

Čo je teda v skutočnosti za rozpadom trojročného vzťahu? „Sľúbil som jej, že na ňu nebudem kydať. Tá stopa o Oskarovi Rózsovi je rovnaká blbosť ako to, že ja som sa vrátil k bývalej. Problém nebol v inej osobe,“ dodal v súčasnosti šéf Dopravného podniku Bratislava. Vzťah s Oskarom Rózsom poprela nakoniec aj Martina: „S Oskarom spolupracujeme už vyše roka na mojom druhom albume a za ten čas sme si okrem profesionálneho vybudovali aj kamarátsky vzťah, všetko ostatné sú hlúpe výmysly.“ Kde je teda pravda? Kedže speváčka sama poprela prítomnosť tretej osoby vo vzťahu so Zahradníkom, kto alebo čo stojí za celým koncom? Skončila sa vari láska prvej striebornej superstar naozaj len preto, že túžba vydať cédečko bola silnejšia ako ich vzťah?!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu