Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známy herec zmenil prácu a učí sa užívať si život: Začal na sebe makať!

Daniel Žulčák
Daniel Žulčák (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Daniel Žulčák zažiaril v seriáli Čas nádejí. Herec, ktorý bol v seriáli majiteľom krčmy, bol svojho času veľkým pivárom aj v súkromí.

Daniel Žulčák hral v seriáli Čas nádejí majiteľa krčmy, ktorý sa neraz musel postaviť aj za pult a čapovať pivo. Paradoxom je, že herec v súkromí pitiu piva dnes už neholduje: „Nie som pivár, ale mám veľa kamarátov pivárov a celkom ma fascinuje, ako vedia povedať, že toto nie je dobré a toto by sme si dali!“ Boli však časy, keď pivo tieklo doslova potokom. Daniel je rodený východniar, takže v mladosti s kamarátmi chodieval na pivo veľmi často. 

Ak sa teda Daniel rozhodol obmedziť pivo, má smolu! Jedna z najobľúbenejších českých značiek Krušovice totiž prináša na slovenský trh novinku – prémiový ležiak Krušovice Bohém z najlepšieho žateckého chmeľu. Milovníkov piva poteší plnou chuťou a podmanivou chmeľovou arómou. Je to pivo, ktoré ocenia aj náročnejší pivári.

Kampaň k launchu piva komunikuje výstižný claim: „Raz Bohém - navždy bohém!“ V reklamnom spote sa v hlavnej úlohe predstavili najväčší bohémi v československom regióne - český komik a herec Bolek Polívka so synom Vladimírom a ide v ňom o oslavu nekonvenčného života, zábavy, búrania stereotypov a užívania si života plnými dúškami.

A či je aj Daniel bohém? „Povedal by som, že áno, ale čo to vlastne znamená byť bohém… človek, ktorý si užíva život naplno…“  A ako si teda užíva život Daniel? Toto je jeho odpoveď.

Známy herec zmenil prácu a učí sa užívať si život: Začal na sebe makať! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: PivoDaniel ŽulčákBohém
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu