Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Babsy Heribanová má v móde osobitý štýl, tentokrát ZLYHALA: Pozrite, ako je oblečená!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Má rada módu a na prehliadkach nemôže chýbať. Barbara Jagušák Heribanová zavítala na otvorenie FASHION ROOM BY MIKLOSKO v nákupnom centre pri Sade Janka Kráľa a zaradila sa tak medzi množstvo návrhárových obdivovateliek.

Babsy Jagušák Heribanová verí, že jej osobné Golden Age, teda zlaté obdobie, ešte len príde: "Ja v to verím. Ja sa mám stále lepšie a lepšie. Čím som staršia, tým viac si verím, tým mám vyššie sebavedomie, tým komfortnejšie sa cítim vo vlastnej koži, takže moje Golden Age určite ešte príde," teší sa a prezráda, prečo sa jej páčia modely Fera Mikloška: "Lebo dokáže z každej ženy urobiť femme fatal." Čiže osudovú ženu, príťažlivú a zvodnú, ktorá dokáže svojím šarmom očariť a podmaniť si každého muža. Módny návrhár obliekol Babsy na jej prvú moderovačku, čo bol krst knihy jej otca. Na túto udalosť má aj preto krásne spomienky a pozitívny sentiment. 

Babsy tiež pracuje s módou, vypestovala si osobitý štýl a zameriava sa najmä na udržateľnú módu.  Ale povedzme si úprimne, práca občas človeka svojím spôsobom unavuje či nudí a občas jej má - ako sa vraví - plné zuby. Stáva sa to aj jej? "Pozri, ako som oblečená dnes", znela jej odpoveď. Tak sa teda pozrite aj vy.

Babsy Heribanová má v móde osobitý štýl, tentokrát ZLYHALA: Pozrite, ako je oblečená! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Galéria: Galéria z otvorenia

 

Viac o téme: MódaFero MikloškoBabsy Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu