Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Heribanovej trapas pred divákmi: Pozrela do papierov a skoro odpadla! To nemohla ututlať

Alena Heribanová
Alena Heribanová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Alena Heribanová patrí k televíznym stáliciam. Moderátorka je distingvovaná a spôsobná žena, skutočná dáma. Aj jej sa však občas stalo faux pas, pri ktorom sa neudržala a z jej úst vykĺzlo slovko, ktoré nemalo.

Alena Heribanová sa stala hlásateľkou v roku 1979, keď po ukončení štúdia slovenčiny a angličtiny vyhrala konkurz a nastúpila do Československej televízie. V nej pôsobí už 45 rokov, od roku 2003 už nie ako hlásateľka, ale ako moderátorka. V televíznych začiatkoch jej najviac pomohla kolegyňa Nora Beňačková, s ktorou majú vrúcne priateľstvo až dodnes. „Ja som si mohla vybrať mentorku, a keďže som letmo poznala Noru Beňačkovú, vybrala som si ju. Dala mi veľmi veľa do života, takého jej optimizmu, smiechu, úžasnej charizmy, ktorú má doteraz. Ona žiari, keď sa objaví, z nej ide čosi tak pozitívne, svetelné, silné… ide na niekoľko voltov stále,“ rozplýva sa Alena.

Zároveň však priznáva, že nie všetko išlo vždy ako po masle. Počas moderovania sa jej stalo niekoľko trapasov a prúserov. Vypočujte si, aké situácie musela zdolať a s čím všetkým sa vyrovnať. Dokonca padla aj nadávka pred publikom: „Nie som zvyknutá nadávať až tak, lebo akosi mi to nejde, ale také tie bežné nadávky, tým nešetrím niekedy, keď sa treba odventilovať“, priznáva moderátorka, ktorá je ikonou elegancie a slušnosti. Kedy a v akých momentoch sa teda musí odventilovať? Počúvajte vo videu.

Heribanovej trapas pred divákmi: Pozrela do papierov a skoro odpadla! To nemohla ututlať (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Alena HeribanováModerátorkaTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu