Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prezident vyhral stávku, Uram postráži palác

Zľava: Premiér R. Fico, prezident I. Gašparovič a prezident SZĽH J. Široký na hokejovom zápase Zobraziť galériu (5)
Zľava: Premiér R. Fico, prezident I. Gašparovič a prezident SZĽH J. Široký na hokejovom zápase

BRATISLAVA - Čestná prezidentská stráž Ivana Gašparoviča bude mať na krátky čas nového člena, stane sa ním hokejista bratislavského Slovana Marek Uram.

Ten totiž prehral s hlavou štátu stávku v streľbe na bránku. Duel sa uskutočnil v obci Bojná neďaleko Topoľčian pri príležitosti otvorenia viacúčelového ihriska. "Je to pre mňa veľká česť," povedal pre televíziu TA3 útočník aktuálneho majstra SR v ľadovom hokeji a dodal: "Dohoda znela, že sa tak stane na pätnásť minút." V špeciálnej uniforme sa Uram predstaví v netradičnej úlohe už 13. júna, keď je v Prezidentskom paláci na programe Deň otvorených dverí.

"Chcem sa Markovi poďakovať, že ma nechal vyhrať," povedal s úsmevom prezident Ivan Gašparovič, ktorému v prípade prehry hrozila jazda na rolbe po ľadovej ploche pred stretnutím Slovana.

Okrem stávky sa v Bojnej uskutočnil aj priateľský zápas medzi predstaviteľmi obce a tímom Kancelárie prezidenta, v ktorom si okrem Urama zahral aj jeho tímový kolega Roman Kukumberg ako aj splnomocnenec vlády pre šport a bývalý futbalový reprezentačný tréner Dušan Galis. Kancelária prezidenta napokon zdolala domácich 7:3.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu