Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Romana Škamlová: Tajná návšteva na gynekológii!

Honzík sa o Romanu stará naozaj príkladne. Zobraziť galériu (17)
Honzík sa o Romanu stará naozaj príkladne. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Misska Romana Škamlová (19) si na cestu s Honzíkom Novotným (30) do Thajska niesla aj jedno veľké tajomstvo. Ako zistil Nový Čas Ľudia, pred odletom na zásnuby urýchlene navštívila gynekológa! Čo je za tým?

Vyzerá to tak, že Novotný má opäť za ušami. A tentoraz sa v tom s ním vezie aj jeho mladá milenka Romana. Krátko pred ich odletom do Thajska totiž zašla k svojmu gynekológovi a dala sa zaočkovať proti rakovine krčka maternice. A platil to Honzík! Otázkou ostáva, prečo sa tak „veľkodušne“ buchol po vrecku a svojej milenke zacvakal 12-tisícový zákrok.

Ešte kurióznejšie na celej veci je to, že vírus, ktorý ochorenie spôsobuje, sa najčastejšie šíri pohlavným stykom. Spravidla ženu nakazí muž, ktorý sa predtým nakazil od inej ženy. Záleží Honzíkovi tak veľmi na zdraví svojej milenky, alebo sa len chcel poistiť pred prípadnými „nehodami“ v budúcnosti? Jeho polovička to však vraj vidí optimisticky. „Doslova povedala, že je to preto, že si ju Jan chce ešte nejaký čas nechať,“ prezradil Novému Času Ľudia dobre informovaný zdroj blízky Škamlovej. Ani jeden z milencov sa k tomu do uzávierky nevyjadril.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu