Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Škamlová: Vyhadzov kvôli Honzíkovi!

Atraktívna plavovláska si teraz bude musieť hľadať nový džob. Pomôže jej pri tom bohatý milenec? Zobraziť galériu (2)
Atraktívna plavovláska si teraz bude musieť hľadať nový džob. Pomôže jej pri tom bohatý milenec? (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Toto nečakala! Priateľka mníchovského podnikateľa Honzíka Novotného (30) mladučká Romana Škamlová (19) je na ulici! Sympatická plavovláska prišla pred pár dňami o prácu.

Podľa informácií Nového Času sa firma podnikajúca s nehnuteľnosťami zbavila druhej najkrajšej Slovenky hneď po tom, ako sa začal medializovať jej vzťah s playboyom Novotným.

Čo hovorí plavovláska na to, že ju Ďurianovej exmilenec nechtiac pripravil o prácu? Najznámejší „slovenský“ playboy už takmer dva mesiace chodí s prvou vicemiss Slovenska Romanou Škamlovou. Mníchovskému podnikateľovi však zrejme ani vo sne nenapadlo, ako svojej láske medializáciou ich vzťahu uškodí. Po tom, čo sa v Novom Čase prevalili fotografie párika na prechádzke Starým Mestom, sme dvojicu prichytili aj na romantickom víkendovom výlete na Donovaloch.

Vzápätí však mladá a ambiciózna kráska v práci dostala vyhadzov. „Dohodli sme sa o mojom odchode z firmy, pretože tá práca sa nedala skĺbiť so šoubiznisom. Rozišli sme sa v dobrom, aby boli spokojné obidve strany,“ prezradila sympatická misska, ktorá sa chce odteraz venovať najmä modelingu. Už v blízkej budúcnosti plánuje rozbehnúť projekt, ktorý však zatiaľ tají. A čo na vyhadzov svojej priateľky hovorí milionár?

„Každá firma má svoje individuálne pravidlá a zákony. Pokiaľ medializácia zamestnancov, i keď nedobrovoľná, je v rozpore s predstavami jej vedenia, tak to treba brať ako fakt. Okrem toho vzhľadom na výšku jej platu je strata takéhoto príjmu takmer zanedbateľná. Hlavné je, že Romanka teraz nájde niečo, čo ju vážne baví a napĺňa,“ povedal najznámejší ženích Slovenska, ktorý tvrdí, že o svoju priateľku sa určite postará. Zdá sa teda, že láska Škamlovej k Novotnému je zrejme oveľa silnejšia, ako to na prvý pohľad vyzeralo... Ktovie, ako to tá Romana robí?!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu