Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Škamlová a Novotný: Tajné zásnuby v Thajsku!

Milenci Škamlová a Novotný sa z Thajska zrejme vrátia už ako snúbenci. Zobraziť galériu (12)
Milenci Škamlová a Novotný sa z Thajska zrejme vrátia už ako snúbenci. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Súčasnej milenke podnikateľa Jana Novotného Romane Škamlovej (19) sa zrejme podarí nemožné! Zdá sa, že z Honzíka Novotného (30) čoskoro spraví ženáča. Milionár je do krásnej Romany taký zaľúbený, že sa ju chystá požiadať o ruku. A to práve na dovolenke v Thajsku, kam minulý utorok milenci spolu odleteli.

Mladá dievčina vraj zatiaľ nič netuší. A to preto, že z Honzíkovej strany to má byť pre krásnu Romanu veľké prekvapenie. Honzíka Novotného uháňalo veľa žien. Najprv to bola dramaturgička Gabika Drobová (34), krátko nato v markizáckej šou Nevesta pre milionára sa chcela za neho vydať Veronika Nedová (24), ale on ulovil najväčšiu moderátorskú hviezdu Mariannu Ďurianovú (31). Popri tom jej však zahol v Slovinsku s herečkou Luciou Molnárovou (21).

Nuž a o donchuana z Mníchova sa snažila aj mladá speváčka zo SuperStar Lucia Olešová (19). Ani jednej z týchto žien sa však nepodarilo dostať prelietavého Novotného do chomúta. Až prišla na scénu bývalá misska Romana Škamlová. Práve do nej sa Honzík tak zamiloval, že sa ju chystá požiadať o ruku. A to vo veľkom štýle. Svoju mladú priateľku zobral na dovolenku do Thajska a práve tam sa chystá pred ňou pokľaknúť. „Honzík ide s Romanou na dovolenku a tam ju chce požiadať o ruku. Je do nej veľmi zaľúbený. Romana o ničom netuší. Má to byť prekvapenie,“ hovorí zdroj blízky Novotnému.

Kto by na takého záletníka povedal, že práve on sa bude ponáhľať do manželstva? Navyše, keď s mladučkou Škamlovou sú spolu len krátko. Podnikateľ je napriek všetkému odhodlaný urobiť tento vážny krok. Keď sa s ním chcel Nový Čas skontaktovať, mal vypnutý telefón a na otázky nereagovala ani jeho priateľka Romana. Párik si zrejme poriadne užíva Thajsko. Podľa informácií Nového Času mali milenci stráviť štyri dni v Bangkoku a potom sa premiestniť na jeden z thajských ostrovov. Keďže sa Novému Času nepodarilo s Novotným a Škamlovou skontaktovať, zostáva otázne, či má dvojica zásnuby už za sebou, alebo ich to ešte len čaká. A ktovie, či vôbec mladá kráska „prijme jeho ružu“. To sa uvidí až časom...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu