Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Konrádova mama: Strach o syna kvôli EMO!

Renáta Konrádová nedá na svojho syna Martina dopustiť.
Renáta Konrádová nedá na svojho syna Martina dopustiť. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Pre módnu vlnu EMO sa bojí o syna! Reč je o matke najkontroverznejšieho účastníka SuperStar 3 Martina Konráda (16) pani Renáte. Po tom, ako Martina psychológovia označili za človeka, ktorý spropagoval na Slovensku fenomén EMO, rodičia tínedžerov mu dávajú za vinu, že ich deti podľahli tomuto nebezpečnému trendu.

Mladíkovu mamu zase obviňujú, že nezvládla výchovu syna, na ktorého sa chcú podobať stovky školákov.

Slovenskí psychológovia spojili Martina Konráda s EMO napriek tomu, že on sám EMO štýl neuznáva a označuje sa za punkáča. Spojenie so štýlom, ktorý si ľudia spájajú s depresiami a samovražednými sklonmi, prinieslo „Konriho“ mame Renáte spŕšku telefonátov od rodičov detí, pre ktoré sa Martin stal vzorom. „Tí psychológovia nie sú normálni. Mali by im zobrať tituly. Preboha, veď je to malé dieťa. Ako ho môžu spájať so samovraždami tínedžerov?“ povedala so slzami v očiach na adresu psychológov pre Nový Čas Martinova mama.

Konrád ako veľký fanúšik skupiny Green Day svojím výzorom na seba upútal pozornosť dospievajúcej mládeže v treťom pokračovaní SuperStar. Martinovo čierne oblečenie, namaľované oči a štýlový účes naviedli psychológov spojiť jeho meno s príchodom EMO na Slovensko. „Martin je slušný chlapec. Som na neho celkom sama. Ako sa na nás budú teraz pozerať ľudia? On s EMO nemá nič spoločné, iba sa tak oblieka. Markíza ho donútila nafarbiť si ofinu. Chceli ho priblížiť k štýlu EMO, lebo to bol módny trend,“ obhajuje svojho syna nešťastná matka, ktorej sa o fenoméne EMO už aj sníva.

Jej syn nemal podľa nej pred SuperStar ani poňatie o tom, čo je EMO. Oči si už dávno nenamaľoval. Má iné záujmy, najmä hudbu. „Mami, už ma to prešlo,“ povedala svojej mame o maľovaní očných liniek Martin Konrád, budúca hviezda markizáckej šou Let´s Dance.

Jeho tvár je však "vďaka" marketingovému ťahu pre mnohých spojená práve so štýlom EMO. „Neuznávam to, čo robia a ako žijú. Tým, že si budú ubližovať, podrezávať sa, či dokonca zabíjať, nič nevyriešia,“ vyjadril sa Martin v stredajšom rozhovore pre Nový Čas. Ľuďom, ktorí jeho alebo štýl EMO obviňujú z hlúpych činov svojich detí, odkazuje: „Niekedy sú na vine práve rodičia a svoje deti si nevšímajú a nestarajú sa o ne.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu