Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jennifer Aniston hľadá darcu spermií

Jennifer Aniston túži po potomkovi. Zobraziť galériu (19)
Jennifer Aniston túži po potomkovi. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Herečka Jennifer Aniston túži po deťoch. Od rozvodu s Bradom Pittom však nie a nie nájsť si toho pravého, v ktorom by videla životného partnera. Preto sa hviezda seriálu Priatelia rozhodla stať slobodnou matkou a hľadá kamaráta, ktorý by jej daroval svoje spermie.

38-ročná herečka teraz randí s modelom Jasonom Lewisom, ktorý si zahral v seriáli Sex v meste. S tým to zrejme nemyslí príliš vážne, pretože najlepšej kamarátke Courtney Cox-Arquette sa zdôverila, že hľadá vhodného darcu aj medzi ďalšími kamarátmi.

„Jej biologické hodiny už veľmi silno tikajú, takže Jennifer posudzuje kvality všetkých svojich mužských kamarátov, aby sa čoskoro mohla rozhodnúť, ktorý z nich by bol najlepším darcom spermií. Posudzuje vzhľad, inteligenciu a osobnosť, pretože chce krásne a múdre dieťa, aby bol jej život úplný. Keď sa rozhodne, zrejme predostrie svoju prosbu prekvapenému mládencovi, ktorému vysvetlí, že nechce manželstvo, ale iba dieťa!" prezradila Jenniferina kamarátka.

Medzi potenciálnymi darcami sú súčasný milenec Jason Lewis, model Paul Sculfor, s ktorým randila minulý rok, ale tiež kolega Vince Vaughn, s ktorým sa rozišla pred viac ako rokom.

„I keď Jennifer stratila po rozvode s Bradom Pittom manželstvo, stále túži založiť si rodinu. Má krásny dom s kompletne vybavenou detskou izbou, milióny v banke a skupinu skutočne "chrumkavých" mužov, z ktorých si čoskoro vyberie jedného, ktorý sa stane otcom," dodala herečkina známa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu