Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jennifer Aniston strávi Vianoce s Pittovcami!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Matka Brada Pitta zrejme vyhlásila vojnu Angeline Jolie. Na Vianoce totiž k sviatočnému stolu pozvala jej predchodkyňu a bývalú nevestu Jennifer Aniston. Pittova exmanželka tak strávi sviatky v Springfielde v Missouri s celou Bradovou rodinou. Angelina je z toho vraj celá bez seba!

„Angelina zúrila, keď jej to Brad povedal a dala mu to poriadne vyžrať. Kričala, že si myslí, že keď Jennifer strávi sviatky s jeho rodičmi, je to úplne nevhodné. Jasne mu vysvetlila, že nechce byť nikde blízko Jennifer. Takže ak sa Jennifer objaví na Vianoce v Springfielde, Angelina tam určite nepríde!“ prezradil zdroj blízky predstaviteľke filmovej Lary Croft.

Proti nej však stoja aj Bradovi súrodenci Doug a Julie. Obaja milujú Jennifer a sú radi, že s nimi po rokoch zas strávi najkrajšie sviatky v roku.

„Angelina tomu moc nepomáha, keď sa neustále stráni Bradovej rodiny. Priletela s Bradom do Springfieldu ráno na Vďakyvzdanie na krátku návštevu a očakávalo sa, že pomôže s rodinnou večerou, ale nepomohla. Skutočne sa s rodinou príliš nezblížila. Zatiaľ čo Brad strávil čas v kuchyni s matkou a sestrou, Angelina zostala s deťmi,“ dodal zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu