Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jennifer je naštvaná na Brada, že si vybral takú hrôzu

Jennifer Aniston stále miluje exmanžela Brada Pitta. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston stále miluje exmanžela Brada Pitta. (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD – Od rozvodu Jennifer Aniston (38) a Brada Pitta (42) už uplynuli dva roky, no bývalá „pani Pittová“ sa z toho stále nevie spamätať. Jennifer totiž Brada považovala za partnera na celý život.

„Nehnevám sa na Angelinu, že mi ho prebrala. Skôr ma štve, že Brad si vybral práve takú…“ hovorí rozhorčene hviezda seriálu Priatelia, ktorá je do herca i po rokoch stále zamilovaná. „Neobviňuje Angelinu. Celý svoj hnev smeruje na Brada. Hnevá ju, že sa dal dokopy s takou hrôzou,“ povedal časopisu Heat zdroj blízky herečke.

Jennifer svoju lásku k Bradovi nikdy netajila. Jej hovorkyňa ale poprela, že by povedala Heatu čokoľvek zlé o Angeline. „O Bradovi hovorí vždy pekne. Neraz vyhlásila, že je do neho stále zamilovaná a že má výsostné miesto v jej srdci do konca života,“ povedala novinárom hovorkyňa.

Jennifer dostala poriadnu ranu, keď Angelina v rozhovore pre časopis OK! povedala, že má s jedným z najpríťažlivejších mužov na svete „nádherný“ vzťah. „Brad je prvý muž, ktorý mi rozumie,“ prezradila v interview Angelina.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu