Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jan Novotný: Problémy s biznisom?

Jan Novotný Zobraziť galériu (12)
Jan Novotný

BRATISLAVA - Nedarí sa mu ani v láske a zrejme ani v obchodoch. Zdá sa, že hviezda podnikateľa Jana Novotného (30) pomaly upadá.

Podľa informácií Nového Času predal svoj podiel v slovenskej firme, čím sa jeho pravdepodobne jediný biznis na Slovensku skončil. Nádej, ako si vylepšiť finančnú situáciu, je podnikanie v zahraničí, kde sa Jan zdržuje čoraz viac. V Bratislave ho už nedrží ani moderátorka Marianna Ďurianová (30), s ktorou sa pred niekoľkými mesiacmi rozišiel.

Podnikateľ Jan Novotný ukončil pôsobenie v slovenskej eseročke, ktorá sa zaoberala aj predajom nehnuteľností. Hoci do nej vstúpil len koncom júla tohto roka vkladom 100-tisíc korún, pred dvoma týždňami zavesil podnikanie v nej na klinec a svoj podiel podľa informácií Nového Času predal spoločníkovi. Aj jeho kamarátka Gabriela Drobová vie, že Honzíka to už na Slovensko neťahá. „Aktivity, ktoré mal na Slovensku, obmedzil,“ prezradila Drobová.

Podľa Novotného obchodných partnerov Honzíkovým obchodom neprospieva jeho prepieranie v médiách. „On sa chce zaoberať nákupom a rekonštrukciou nehnuteľností. Nemôže však nájsť investorov pre svoje podnikanie, pretože im prekáža jeho prílišná medializácia,“ prezradil jeden z jeho spolupracovníkov.

„Na podnikanie pána Novotného sa spýtajte priamo jeho, ja sa k tejto téme nechcem vyjadrovať,“ povedal Novému Času podnikateľ Miloš Jaroška, s ktorým Novotný donedávna podnikal. To iba potvrdzuje, že nik nechce mať pri svojich biznisoch za chrbtom médiá, ktoré práve Honzík priťahuje ako včely med. Novotný na otázky Nového Času reagoval len prostredníctvom esemesky: „Nemám záujem o akúkoľvek ďalšiu medializáciu mojej osoby. Ďakujem za pochopenie.“ Vyzerá to, že mníchovský podnikateľ chce zo seba zmazať nálepku televízneho ženícha a začína novú éru svojho života, v ktorom už médiá nemajú miesto.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu