Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Marianna Ďurianová: Moja pravda o Janovi

Marianna pripúšťa, že Jan je sukničkár. Zobraziť galériu (17)
Marianna pripúšťa, že Jan je sukničkár. (Zdroj: Nový Čas)

Vždy sa vie postarať o udalosť roka, hoci sama tvrdí, že neustála pozornosť zo strany médií jej strpčuje život. Vlani sa vydala za českého moderátora Libora Boučka a už o pár mesiacov sa zaľúbila do milionárskeho "ženícha" Jana Novotného.

Ich lovestory sledovalo celé Slovensko. Novotného kamarátka Gabika Drobová tvrdí, že hviezdny pár sa rozišiel. Zdá sa teda, že prvé výročie svojho vášnivého vzťahu neoslávi...

Už dlho vás s Janom nikto nevidel spolu. Čo sa stalo?

- Má to viac dôvodov... Ale hlavný je ten, že spoločné ukazovanie sa na verejnosti neprospievalo ani jednému z nás. Preto sme sa rozhodli, že verejné akcie nebudeme absolvovať. Myslím, že partnerský život by sa mal odohrávať viac v súkromí ako na verejnosti. V našom prípade to tak, bohužiaľ, nebolo.

Dramaturgička Markízy Gabika Drobová nepriamo, ale jasne potvrdila, že ste sa s Janom rozišli.

- Som milo prekvapená, že už mám aj vlastnú hovorkyňu. Aspoň už vedia novinári, na koho sa treba obrátiť v prípade, že potrebujú informácie. Aj keď to vedeli asi aj doteraz... Ja si svoje súkromie budem každopádne chrániť aj naďalej do najväčšej možnej miery.

Predsa len, pred ľuďmi ste svoju lovestory neskrývali a teraz takéto tajnosti...

- Páry, ktoré sú na očiach, to nemajú také jednoduché ako tí, ktorých nikto nepozná. V každom vzťahu sa skôr či neskôr vyskytnú problémy. Každý, kto má nejaký vzťah, tieto veci pozná. S jediným rozdielom, že o tom vedia iba oni dvaja. Akonáhle majú problém vo vzťahu známi ľudia, tak o tom zrazu vedia všetci a problémy sa potom oveľa ťažšie riešia. Chápem, že ľudia by chceli vedieť pokračovanie toho všetkého, ale opakujem, nechcem sa o to deliť s ľuďmi, ktorých nepoznám.

Medzi tie problémy patrí aj to, že vám Jan zahol v júni v Slovinsku s herečkou Luciou Molnárovou?

- K tomu sa vôbec nechcem vracať.

Nebáli ste sa ísť do vzťahu s mužom, ktorý má povesť sukničkára?

- Toto určite nebola vec, ktorá by ovplyvňovala moje rozhodovanie. Mala som možnosť spoznať ho predtým osobne, a to bolo pre mňa dôležitejšie. Človek ide vždy do každého vzťahu s rizikom. Je jedno, či je to Novotný alebo to nie je Novotný. Nikdy neviete, ako to dopadne.



ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Marianna Ďurianová: Moja pravda
Zobraziť galériu (17)
Celý rozhovor s Mariannou Ďurianovou o vzťahu s Janom Novotným si prečítajte v najnovšom čísle Nového Času Nedeľa.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu