Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďurianová a Novotný: Čo odhalilo posledné spoločné foto

Posledná spoločná fotografia - dvojica odchádza z predstavenia, síce vedľa seba, ale nie spolu. Zobraziť galériu (17)
Posledná spoločná fotografia - dvojica odchádza z predstavenia, síce vedľa seba, ale nie spolu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Kŕčovité úsmevy, pózovanie pre fotografov a inak nič. Po prominentnom páre nie je ani stopy. Tak vyzerá posledná spoločná fotografia Marianny Ďurianovej a Jana Novotného.

Vznikla ešte 26. júla a odvtedy nič. Od tohto dňa sa moderátorka s Honzíkom neobjavila na žiadnej spoločenskej akcii s výnimkou milencových narodenín.

Párik sa poslednýkrát predviedol pred objektívmi fotoaparátov pred vyše tromi mesiacmi. Moderátorka a podnikateľ si vtedy vyšli na premiéru Simpsonovcov do jedného z bratislavských kín. No hoci sa pred novinármi usmievali, ich správanie k sebe bolo chladné. „Ani pred médiami sa nesnažili vyzerať ako pár, vôbec sa nedržali za ruky, ani sa k sebe inak nemali,“ povedal jeden z návštevníkov filmu.

Aj pri pózovaní s plastovou rodinkou Simpsonovcov sa medzi Mariannou a Honzíkom akoby „náhodou“ vyskytol žltý Homer. Pri odchode si zas moderátorka do jednej ruky vzala časopis a do druhej kabelku, pre milenca tak už nemala voľnú ruku. A ten sa radšej po celý čas pozeral inam...

Ďurianová a Novotný: Čo
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Nový Čas)


Medzi Mariannou a Honzíkom je niekto tretí - žltý Homer Simpson.

Naposledy sa dvojica pred verejnosťou stretla v rámci Honzíkových narodenín, no na žiadne spoločné foto sa už vtedy nahovoriť nedali a odvtedy sa nevyjadrujú ani pre médiá. Honzík sa všade vyhovára na pracovnú vyťaženosť a jeho slovenský mobil je vypnutý.

Moderátorka na telefonické výzvy rovnako nereaguje a naďalej sa zjavuje na žúroch len v sprievode kamarátov. Po dvojici, ktorá pravidelne zapĺňala titulky novín, teraz niet ani stopy. Preto sa vynára otázka, prečo títo dvaja pred celým svetom taja, že už dávno nie sú pár...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu