Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianová a Novotný: Koniec hry na lásku!

Ďurianová a Novotný už netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Ďurianová a Novotný už netvoria pár.

BRATISLAVA - Konečne je to jasné! Moderátorka Marianna Ďurianová (30) a milionár Jan Novotný (30) už skutočne netvoria milenecký pár.

To, o čom sa dlho v kuloároch šoubiznisu len šepkalo, šokujúco pred pár dňami v exkluzívnom rozhovore pre týždenník Život potvrdila ich spoločná kamarátka, dramaturgička Gabika Drobová (33). Čo všetko prezradila o skutočnom vzťahu Marianny a Honzíka?

Kamarátka hviezdneho páru Gabika Drobová si pustila jazyk na špacírku, keď v týždenníku Život uvažovala nad tým, či šoubiznisové partnerstvá môžu byť trvácne: „Je to blbé. Keď ste neznámy, kecajú vám do vzťahov len kamaráti, keď ste známy, tak do toho kecá celý národ.“ Keď nakoniec došla reč na Honzíka a Mariannu, Drobová sa rozhodla povedať, čo si o tých dvoch skutočne myslí a vie. Pravdu o páriku, o ktorom všetky médiá už niekoľkokrát písali, že sa rozišiel, avšak doteraz ho nikto neprinútil oficiálne svoj rozchod potvrdiť. Prekvapivo tak po niekoľkých mesiacoch dohadov prelomila bariéru mlčania.

Na konštatovanie, že Marianna s Honzíkom už nie sú spolu, Drobová po chvíľke mlčania vyhŕkla: „Ešte to nepovedali oficiálne, ja to robiť nebudem.“ A predsa tak urobila! Úspešná dramaturgička tým totiž potvrdila, že milenci už skutočne nie sú spolu, len nechcú vyjsť s farbou von! Drobová všetko zaklincovala rozpačitou odpoveďou na otázku, či sa Honzík zo zahraničných služobiek vráti i na viac ako návštevu: „Ťažko povedať. Aktivity, ktoré mal na Slovensku, obmedzil,“ dodala zasvätene.

Marianna včera v „divadielku na lásku“ napriek všetkému pokračovala ďalej. Tentoraz však nič nepopierala: „Je to moja súkromná záležitosť, takže to nebudem komentovať. Skúsenosť ma naučila, že súkromné záležitosti patria výsostne do súkromia.“ Mníchovský podnikateľ však mlčal a nereagoval ani na esemesky. Isté je teda jedno. Drobová svojimi výrokmi vniesla konečne do vzťahu moderátorky a podnikateľa svetlo a svojimi vyjadreniami vysvetlila nielen Mariannine osamelé výjazdy na spoločenské akcie, ale aj Honzíkove čoraz dlhšie pracovné pobyty v cudzine.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Ďurianová a Novotný: Koniec
Zobraziť galériu (5)
Otvorenú spoveď Gabriely Drobovej aj o vlastnom ľúbostnom živote si prečítate v najnovšom Živote.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu