Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dušan Cinkota: Opäť na slobode!

Herec Dušan Cinkota je na slobode, ale stále je obvinený. Zobraziť galériu (20)
Herec Dušan Cinkota je na slobode, ale stále je obvinený.

BRATISLAVA - A je vonku! Herec Dušan Cinkota (37) známy ako Cinki, je znovu na slobode. Umelca prepustili z cely v bratislavskom Justičnom paláci na základe rozhodnutia prokurátora. Dôvod? Nečinnosť policajného vyšetrovateľa. Cinki však stále čelí obvineniam pre drogy, keďže vyšetrovanie sa ešte neskončilo.

Herec v stredu opustil brány bratislavskej väznice v justičáku. Aj keď vyšetrovateľ dával podnet prokurátorovi na predĺženie väzby, ten mal iný názor a Cinkiho pustil na slobodu. „Z dôvodu nečinnosti vyšetrovateľa,“ vysvetlil René Vanek z bratislavskej krajskej prokuratúry.

Polícia rozhodnutie prokuratúry nekomentovala. No aj keď je umelec na slobode, vyšetrovanie stále pokračuje. „Nehovorím na to nič,“ reagovala včera Zuzana, umelcova priateľka, a položila telefón.

Herec Dušan Cinkota sa za mrežami ocitol na konci mája. Polícia ho nachytala so šiestimi zatavenými striekačkami metamfetamínu, ktorému sa hovorí pervitín. Vyšetrovateľ ho vtedy obvinil z drogovej trestnej činnosti. Ak sa na súde preukáže, že umelec je vinný, hrozí mu až pätnásť rokov za mrežami!

Cinkota už raz problémy s drogami mal a vtedy si v chládku posedel viac ako rok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu