Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sudca Cinkotovi: Zostávaš za mrežami!

Pokus Dušana Cinkotu opustiť vyšetrovaciu väzbu nevyšiel. Zobraziť galériu (19)
Pokus Dušana Cinkotu opustiť vyšetrovaciu väzbu nevyšiel.

BRATISLAVA - Herec Dušan Cinkota (37), známy ako Cinky, sa ani po temer troch mesiacoch za mrežami nedostane na slobodu.

Včera súd v bratislavskej Dúbravke zamietol jeho žiadosť o prepustenie z väzby! Umelec je obvinený z drogovej trestnej činnosti.

„Proti rozhodnutiu súdu môžeme do troch dní podať sťažnosť,“ uviedol Cinkyho obhajca Attila Vajda. O sťažnosti potom rozhodne krajský súd. Dušan Cinkota sa vo väzbe ocitol pre obavy súdu, že by pri vyšetrovaní ovplyvňoval svedkov a pokračoval v trestnej činnosti. Dôvody Cinkyho pobytu za mrežami sa však zmenili! Teraz zostáva vo väzbe „už len“ z obavy, že by pokračoval v trestnej činnosti.

Polícia zadržala herca koncom mája so šiestimi zatavenými striekačkami pervitínu. „Vyšetrovanie prípadu stále pokračuje a zatiaľ sa nebudeme bližšie vyjadrovať,“ uviedol Viktor Plézel, hovorca policajného prezídia.

Podľa informácií Nového Času Cinky ešte stále pred vyšetrovateľom nevypovedal. Herec už bol za drogy odsúdený a odsedel si viac ako rok. V prípade dokázania viny súdom mu teraz hrozí až 15 rokov basy!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu