Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Cinkotova matka: Synovho prepustenia sa už asi nedožijem

Nešťastná mama po správe o zatknutí syna skolabovala. Zobraziť galériu (19)
Nešťastná mama po správe o zatknutí syna skolabovala.

BRATISLAVA - Už niekoľko rokov zažíva trpký údel matky, ktorá sa trápi kvôli svojmu dieťaťu a nedokáže mu pomôcť! Pani Zdenka Cinkotová od momentu, keď jej syna, známeho herca, v máji zadržali so šiestimi striekačkami metamfetamínu, prežíva hrozné obdobie.

Odnieslo si to jej zdravie a dostala sa aj do veľkých finančných problémov. O tom všetkom pani Cinkotová otvorene prehovorila pre týždenník Život.

Keďže Cinkota prišiel po zatknutí o všetok majetok, rodina si musela požičať aj na právnika. Nemajú nič okrem skromne zariadeného bytu. „Keby bol Dušan nejaký drogový díler, tak sme všetci boháči,“ povedala Dušanova matka Zdenka, ktorá prežíva najtrpkejšie obdobie svojho života. Trápi ju najmä veľmi chatrné zdravie.

Po správe o zatknutí syna dokonca skolabovala. „Nemám už veľa času. Neverím, že sa dožijem toho, keď Dušana prepustia na slobodu,“ vzdychla si. Napriek obvineniam však tvrdí, že jej syn je nevinný a ona pozná celú pravdu. „Ale nemôžem o tom hovoriť, bojím sa o seba aj o syna,“ uzavrela hercova matka.

CINKIHO SÚBOJ S DROGAMI


Meno Dušana Cinkotu sa s drogami prvýkrát začalo spájať v novembri 2001, keď ho zadržali s 20 kubíkmi pervitínu. Vtedy si vo vyšetrovacej väzbe sedel vyše roka. Neskôr ho polícia zadržala v máji 2007 so šiestimi zatavenými striekačkami metamfetamínu. Obvinili ho, a ak sa preukáže jeho vina, hrozí mu až 15 rokov za mrežami. V súčasnosti je herec vo vyšetrovacej väzbe.


ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Cinkotova matka: Synovho prepustenia
Zobraziť galériu (19)
Celú spoveď Zdenky Cinkotovej čítajte v aktuálnom vydaní týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu