Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kušnírová stráca divákov: Má to spočítané!

Silvia Kušnírová zrejme doplatí na svoj alkoholový úlet aj kariérou. Zobraziť galériu (11)
Silvia Kušnírová zrejme doplatí na svoj alkoholový úlet aj kariérou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ak sa do konca roka nezlepší, tak v Jojke skončí! Moderátorka Silvia Kušnírová (28) prežíva ťažké životné chvíle. Po osobných problémoch, ktorých vyvrcholením bola autohavária pod vplyvom alkoholu, ju čakajú krušné chvíle aj v práci.

V Jojke už totiž kompetentným dochádza trpezlivosť. Jej relácia Politika.sk padla minulú nedeľu až na úplné dno sledovanosti.

Poslednú nedeľu si reláciu Politika.sk na Jojke pozrelo iba 87-tisíc divákov. Kušnírovej diskusná relácia tak dosiahla historicky najnižšiu sledovanosť od začiatku vysielania v októbri 2006. V jej najlepších časoch si ju pritom zaplo v priemere 150-tisíc ľudí.

Čo spôsobilo taký obrovský úbytok divákov? Vyzerá to tak, že najskôr samotná Kušnírová. Brunetkino arogantné správanie a chýbajúca pokora po alkoholickom skrate zrejme primäli divákov, aby jednoducho prepli.

Moderátorka si myslí, že za pokles sledovanosti môže kombinácia viacerých faktorov, ktoré však okrem voľna počas Dušičiek nekonkretizovala. „Čísla klesali už keď televízia presunula vysielací čas relácie na 11. hodinu, takže je na nás, aby sme našli spôsob, ako k tomuto typu relácie prilákať nášho diváka,“ obhajovala pokles divákov Kušnírová.

Jojku však súčasná situácia určite neteší. „Relácia nemá uspokojivú sledovanosť. Silviu teraz čaká ťažká úloha - získať späť divákov,“ povedala hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová. Zo zákulisia televízie však prenikla informácia, že vedenie televízie dalo Silvii ultimátum do konca roka. Ak ich dovtedy brunetka nepresvedčí a sledovanosť nestúpne, tak sa s útlou moderátorkou budú musieť rozlúčiť. „Pokiaľ ide o moju budúcnosť, ňou sa momentálne nezaoberám,“ reagovala moderátorka na šumy v televízii.

Kušnírová stráca divákov: Má
Zobraziť galériu (11)

ČO NA TO MEDIÁLNY ODBORNÍK RADOSLAV AUGUSTÍN:

- Je logické, ak Jojka hľadá dôvody vo sviatkoch. Z jedného týždňa na druhý sa masa divákov nerozhodne zrazu nepozerať reláciu, ktorú predtým pozerala. Bežne pri takýchto týždenníkoch odchádzajú postupne, pomaly, až ich je zrazu veľmi málo. A potom sa ruší. Toto je veľký jednorazový odlev, musí tam byť iný dôvod. Výsledky relácie Politika.sk sú dlhodobo skôr podpriemerné, výkyvy nahor zabezpečuje najmä účasť divácky atraktívnych politikov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu