Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozhovor s Kušnírovou: Otázka o alkohole zmizla!

Silvia Kušnírová Zobraziť galériu (8)
Silvia Kušnírová

BRATISLAVA - Televízny návrat roka! Už zajtra zasadne Silvia Kušnírová (28) po viac ako mesačnom dištanci, spôsobenom jej autohaváriou pod vplyvom alkoholu, do moderátorského kresla vo svojej diskusnej relácii Politika.sk.

Nový Čas politickej moderátorke pred návratom na obrazovku položil niekoľko otázok e-mailom. Na všetky Kušnírová odpovedala. Až na jednu! Otázku, či od nehody pila alkohol vymazala. Je na návrat hviezda TV JOJ skutočne pripravená?

Už túto nedeľu zasadnete po viac ako mesiaci do moderátorského kresla v diskusnej relácii Politika.sk. Nie je to priskoro? Ste na to všetko pripravená?

- Viem, že ma to stálo a bude stáť veľa síl. Počítam so všetkým.

Pracovali ste na svojom návrate aj so psychológom?

- Na svojom návrate som so psychológom nepracovala.

Myslíte si, že návrat na obrazovku je naozaj tým najlepším riešením?

- Myslíte si, že je jednoduchšie odísť, alebo vrátiť sa? Ja osobne považujem za omnoho jednoduchšie odísť a nájsť si iné atraktívne zamestnanie. Zvolila som si ale inú, omnoho namáhavejšiu cestu - posadiť sa do štúdia a čeliť ťažkej situácii. Považujem to za statočnejšie riešenie.

Kvôli otrasu mozgu, ktorý ste pri nehode utrpeli, ste údajne mali problémy so zajakávaním. Je to pravda?

- Žiadne problémy so zajakávaním som nemala.

Od zamestnávateľa ste vraj dostali vysokú finančnú pokutu. Mohli by ste jej výšku nejako konkretizovať?

- Finančná pokuta je veľmi vysoká. S vedením sme sa dohodli, že jej výšku nebudeme zverejňovať.

Obmedzila Vás pokuta vo Vašom životnom štandarde?

- Samozrejme.

Napadla Vám počas toho najhoršieho obdobia myšlienka, že sa už na televíznu obrazovku nikdy nevrátite?

- Ako som povedala, myšlienka, že sa nevrátim, nie je tou najhoršou. Odchod z obrazu by bol až príliš jednoduchý.

OTÁZKA, KTORÁ SA STRATILA

Keďže moderátorka sa na prisľúbenom rozhovore odmietla zúčastniť osobne, otázky sme jej museli poslať e-mailom. Do pár hodín sme dostali odpovede. Prekvapením však bolo, že otázka: „Pili ste od svojej nehody nejaký alkohol?“ z rozhovoru úplne zmizla.


Kušnírovú preskúša aj Slota

Nedeľný televízny návrat bude mať Silvia Kušnírová naozaj pikantný. Okrem exministra Vladimíra Palka a europoslankyne Moniky Flašíkovej-Beňovej si oproti nej ako tretí hosť totiž zasadne predseda SNS Ján Slota. Práve Slota sa na adresu moderátorky krátko po jej nehode vyjadroval veľmi kriticky. Sám Slota, známy tým, že pohárikom nepohrdne, by si za volant podľa vlastných slov pod vplyvom alkoholu nikdy nesadol: „Šoférujem od svojich 14 rokov a v živote mi nikto alkohol v krvi nenameral, keď som sedel za volantom,“ dušoval sa.

Po Kušnírovej nehode zas tvrdil: „Asi ťažko by som jej toleroval, keby sa ma ako politika vypytovala. V doprave vo vzťahu k haváriám by som alkohol postihoval najtvrdšie.“

A prečo sa Jojka rozhodla pozvať práve Slotu? „Jednou z tém nedeľňajšej diskusie bude aj napätie v slovensko-maďarských vzťahoch a pozvanie politika, ktorého strana je postavená na národnej agende je úplne prirodzené,“ informovala hovorkyňa Tatiana Tóthová. Tá si myslí, že aj v rozhovore s politikom známym svojimi kontroverznými vyhláseniami bude môcť Kušnírová dokázať, že si svoje miesto vie obhájiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu