Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Silvia Kušnírová: Prečo nedodržala slovo?

Silvia sa už túto nedeľu objaví na televíznej obrazovke vo svojej relácii Politika.sk. Zobraziť galériu (8)
Silvia sa už túto nedeľu objaví na televíznej obrazovke vo svojej relácii Politika.sk.

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Uplynulo presne 38 dní od chvíle, keď moderátorka Silvia Kušnírová (28) havarovala pri Považskej Bystrici s 1,5 promile alkoholu v krvi. Aj keď v nedeľu si opäť zasadne do moderátorského kresla, čas na lekárov, ktorí ju zachránili, si stále nenašla.

Pár dní po nehode pritom Kušnírová sľúbila, že sa do považskobystrickej nemocnice vyberie poďakovať hneď, ako to bude možné. Ako argumentuje moderátorka a prečo nedodržala slovo?

Keď Kušnírová v utorok 11. septembra o tretej nadránom pod vplyvom alkoholu nabúrala a skončila v nemocnici, o pár dní si na titulnej strane nedeľného Nového Času zaplatila inzerát, v ktorom zo srdca ďakovala pracovníkom záchrannej služby a zdravotníckemu personálu chirurgického oddelenia NsP Považská Bystrica...

„V nemocnici som ležala so silným otrasom mozgu v permanentnom polospánku, takže nepoznám ani len mená lekárov a sestier, ktorí sa o mňa starali. Im je určené toto ďakujem,“ odpovedala vtedy na otázku Nového Času, či z jej strany nejde iba o gesto pre verejnosť.

Aby potvrdila úprimnosť svojich slov, dodala, že do nemocnice sa samozrejme vyberie osobne hneď, ako sa bude cítiť lepšie. „A moje ďakujem nebude mať len slovnú podobu,“ dušovala sa moderátorka.

Od jej nehody však uplynulo už vyše mesiaca a v považskobystrickej nemocnici ju od jej odchodu z nemocničného lôžka stále nevideli. „Vôbec tu nebola. Takí slávni sa nikdy neprídu poďakovať,“ povedala Novému Času zdravotná sestra z chirurgického oddelenia, na ktorom po nehode v opitosti strávila moderátorka jeden deň a jednu noc. Riaditeľ nemocnice František Kotala ju však za to, že sa osobne nepoďakovala, neodsudzuje. „Ak sa chcela poďakovať, mohla, ale ona je pacient ako každý iný.“

Moderátorka sa zatiaľ bráni tým, že doteraz bola práceneschopná. „Dodržiavam pravidlá a počas péenky necestujem,“ reagovala a doplnila, že svoje aktivity v súvislosti s nemocnicou zverejňovať nebude. Novému Času sa však podarilo zistiť, že Kušnírová už v týchto dňoch začala dochádzať do svojej práce v televízii JOJ, keďže sa musí pripraviť na svoj nedeľný televízny návrat. Kedy sa rozhodne splniť aj svoj sľub a vyberie sa na miesto, kde sa o ňu postarali v jej najťažších životných chvíľach, je otázne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu