Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Silvia Kušnírová: Návrat bez výčitiek

Silvia sa po šiestich týždňoch bez obáv posadila do moderátorského kresla. Zobraziť galériu (14)
Silvia sa po šiestich týždňoch bez obáv posadila do moderátorského kresla.

BRATISLAVA - Má to úspešne za sebou. Celé Slovensko s napätím očakávalo, ako Silvia Kušnírová (28) v nedeľu zvládne prvé vysielanie po mesačnom dištanci, spôsobenom jej autohaváriou pod vplyvom alkoholu.

Pred náročnou televíznou skúškou však nenechala nič na náhodu. Už pred siedmou hodinou ráno sa taxíkom priviezla do Jojky, aby mala dostatočný čas na posledné prípravy pred priamym prenosom. K bezproblémovému návratu jej dopomohli aj pozvaní hostia, ktorí jej prešľap ani v jednom prípade nepripomenuli.

Presne o jedenástej sa divákom prihovorila slovami: „Po nevyhnutnej prestávke som naozaj veľmi rada, že sa stretávame.“ Prvými hosťami Kušnírovej boli europoslankyňa Monika Beňová a exminister vnútra Vladimír Palko. Po nich si do kresla určeného pre hosťa zasadol predseda SNS Ján Slota, ktorý mal byť pre moderátorku trošku náročnejším orieškom. No ani on, takisto ako Beňová i Palko, sa k moderátorkinmu alkoholickému prešľapu nevracali.

„Silvia túto skúšku zvládla skutočne na výbornú. V stretnutí so skúsenými a zásadovými politikmi si svoje miesto obhájiť dokázala,“ povedala hovorkyňa televízie JOJ Tatiana Tóthová.

Samotná moderátorka bola spokojná s pozitívnymi reakciami svojho okolia a neskrývala, že sa teší na ďalšie vysielania. „Som rada, že som sa vrátila k práci, ktorú som sa snažila vždy robiť najlepšie ako viem,“ povedala Silvia krátko po skončení relácie. Či na jej skrat z 11. septembra, keď v Považskej Bystrici havarovala s 1,5 promile alkoholu v krvi, zabudnú aj ďalší pozvaní politici, ukáže čas.

Jedným z prvých hostí v jej relácii bol aj národniar Ján Slota.
Silvia Kušnírová: Návrat bez
Zobraziť galériu (14)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu