Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Silvia Kušnírová: Vracia sa do JOJ-ky!

Silvia Kušnírová zatiaľ netuší, ako jej návrat prijmú diváci Zobraziť galériu (11)
Silvia Kušnírová zatiaľ netuší, ako jej návrat prijmú diváci

BRATISLAVA - Politická moderátorka TV JOJ Silvia Kušnírová (28) sa chystá na svoj veľký televízny návrat! Po tom, čo pred tromi týždňami pri Považskej Bystrici havarovala pod vplyvom alkoholu, jej moderátorská budúcnosť nevyzerala príliš ružovo.

Zdá sa však, že Kušnírová napokon pozbierala posledné sily a na televíznu obrazovku sa vráti. Podľa informácií Nového Času sa tak má stať už 21. októbra.

„Áno, Silvia sa na obrazovke znovu objaví predposlednú októbrovú nedeľu,“ potvrdila včera naše informácie hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová. Podľa zistení Nového Času mala Kušnírová pôvodne pre svoje skratové konanie, keď si pod vplyvom alkoholu sadla za volant, dni v televízii spočítané. Malo ísť o postupný a najmä nenápadný odchod z obrazovky. Odvčera to však vyzerá tak, že moderátorka aj vedenie televízie sa predsa len rozhodli inak. A to tak, že diskusnú reláciu Politika.sk bude Kušnírová moderovať aj naďalej. „Všetko závisí od toho, či ma verejnosť pre ľudské zlyhanie zavrhne aj ako novinára. Dúfam, že ich dokážem presvedčiť,“ tvrdila Kušnírová tesne po nehode.

Až prvé priame prenosy však ukážu, do akej miery je moderátorka zraniteľná a ako sa k jej prešľapu postavia politickí hostia a, samozrejme, aj samotní diváci. Podľa mediálnych odborníkov mohla Kušnírová s návratom počkať minimálne ešte niekoľko týždňov. „Vieme, že Silvia to bude mať možno spočiatku ťažšie, ale je to dobrá novinárka, ktorá dokázala čeliť ťažkej situácii bez výhovoriek. Preto veríme, že zvládne aj svoj návrat,“ povedala Tóthová.

ČÍM VŠETKÝM KUŠNÍROVÁ PREŠLA

11. 9. 2007: O pol tretej ráno havarovala v Považskej Bystrici. V krvi jej namerali 1,5 promile alkoholu.

12. 9. 2007: Odchod z považskobystrickej nemocnice, kde ju po havárii hospitalizovali.

13. - 16. 9. 2007: Ukrýva sa u rodičov.

16. 9. 2007: Na koberčeku v Jojke, návrh na pokutu a prerušenie relácie Politika.sk

18. 9. 2007: Odvysielanie Silviinej spovede v Novinách Plus.

21. 10. 2007: Predpokladaný návrat na obrazovku TV Joj v relácii Politika.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu