Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Silvia Kušnírová: Kto bude jej prvým hosťom?

Silvia Kušnírová Zobraziť galériu (8)
Silvia Kušnírová

BRATISLAVA - Už o sedemnásť dní si jojkárska moderátorka Silvia Kušnírová (28) po mesačnom dištanci opäť zasadne do kresla diskusnej relácie Politika.sk. Ktorí politici budú jej prvými hosťami?

Bude medzi nimi aj záhadný autor - politik - povzbudivej esemesky, ktorú brunetka dostala tesne po autonehode? Novému Času sa totiž podarilo zistiť, kto to je!

„Veľmi ma prekvapil odkaz od jedného nemenovaného politika, ktorý mi napísal, že mi želá skoré uzdravenie a rýchly návrat na obrazovku a že šťastný je len ten, kto aj v zlých veciach dokáže nájsť to dobré. Fakt, že tam bol podpísaný človek, s ktorým sme si v relácii nikdy nič nedarovali, ma ako človeka neuveriteľne zasiahol,“ prezradila Silvia pár dní po autonehode.v televíznej spovedi. Novému Času sa podarilo zistiť, že túto povzbudzujúcu správu poslal moderátorke poslanec za SMK Béla Bugár.

„Áno, máte dobré informácie,“ priznal bývalý predseda SMK. Na otázku, či by sa chcel objaviť aj v prvej relácii, ktorú bude Kušnírová po autonehode moderovať však odpovedal vyhýbavo. „Určite by som rozmýšľal nad prijatím pozvania. Ale keďže z politiky odchádzam, tak diskusné relácie by som radšej prenechal iným, “ povedal Bugár. Kto si teda zasadne 21. októbra za spoločný stôl so Silviou Kušnírovou? „Zoznam hostí relácie poznáme len niekoľko dní pred jej vysielaním. Ich výber závisí od tém, ktoré v danom období v politike dominujú,“ objasnila postup pri pozývaní hostí do relácie Politika.sk hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová. Sama moderátorka sa k otázke svojho prvého hosťa po návrate vyjadriť odmietla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu