Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exkluzívne VIDEO: Spoveď Silvie Kušnírovej

Silvia Kušnírová Zobraziť galériu (10)
Silvia Kušnírová

BRATISLAVA - Ostrieľaná moderátorka Silvia Kušnírová (28), ktorá minulý týždeň havarovala pod vplyvom alkoholu pri Považskej Bystrici, sa rozhodla zdôveriť so svojimi pocitmi a obavami aj televíznym divákom. Vo včerajšej relácii Noviny PLUS zároveň vysvetlila dôvody svojho skratového konania.

Po tom, ako Silvia svoju spoveď poskytla v piatok exkluzívne Novému Času, pozbierala všetku odvahu a predstúpila aj pred televíznych divákov. No tí sa od pôvabnej brunetky veľa nových informácií nedozvedeli. Silvia, ktorá vo svojej relácii Politika.sk nikdy nemala problém dávať nepríjemné otázky politikom, si teraz na vlastnej koži vyskúšala, aké to je, keď sa človek musí obhajovať. „Na rozdiel od tých, ktorí sa môžu preukázať poslaneckým preukazom a pokojne sa vyhnúť čo i len dychovej skúške, som ja občan ako ktorýkoľvek iný,“ vysvetľovala s tým, že ona bude musieť svoj trest prijať.

Okrem mesačnej absencie na televíznej obrazovke ju čaká aj finančná pokuta. O svojej televíznej budúcnosti sa včera sama moderátorka vyjadrila: „Všetko závisí od toho, či ma verejnosť pre ľudské zlyhanie zavrhne aj ako novinárku, no dúfam, že ju dokážem presvedčiť.“ Silvia berie celú udalosť ako veľkú lekciu. „Doteraz som úspech, zdravie a uznanie vnímala ako niečo samozrejmé. Teraz vidím, že som mala vždy až príliš veľké šťastie, a bolo načase, že si to konečne uvedomujem,“ kajala sa pred kamerami.

Doteraz nezverejnené informácie o moderátorkinej nehode nájdete už v piatkovom vydaní týždenníka Nový Čas Ľudia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu