Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kušnírovej trest: Mesiac mimo obrazovky!

Silvia Kušnírová Zobraziť galériu (2)
Silvia Kušnírová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Týždeň po havárii v opitosti musí politická moderátorka Silvia Kušnírová (28) niesť následky za svoj čin. Televízia JOJ sa však k svojej hviezde postavila podľa očakávaní viac ako zhovievavo.

Trest pre moderátorku po včerajšku znie: mesačný dištanc a finančná pokuta. Najzarážajúcejšie na celej záležitosti však je, že obe sankcie si brunetka navrhla sama!

Minulotýždňová jazda pod vplyvom alkoholu sa moderátorke Silvii Kušnírovej (28) vypomstí aj inak ako zhabaním vodičského preukazu. Jej relácia Politika. sk bude presne na mesiac stiahnutá z obrazovky TV JOJ. Finančná sankcia pre brunetku však zatiaľ jasná nie je. „K výške pokuty sa po dohode s vedením nebudem vyjadrovať,“ povedala moderátorka.

Tej, zdá sa, po rozhovore s nadriadenými spadol kameň zo srdca. „Chcela by som, aby ľudia vedeli, že rozhodne nebudem využívať to, že som známa, ale prijmem trest, ktorý ma čaká. Práve preto som sa rozhodla požiadať televíziu, aby dočasne stiahla moju reláciu z vysielania,“ povedala po návšteve v Jojke. Moderátorka bude mať teda dostatok času nielen na úplné zotavenie sa zo zranení, ale i na vyriešenie problému, na základe ktorého došlo k jej nepochopiteľnému skratu. Po odchode z televízie ju včera jej priateľ Jozef Zelizňák odviezol do nemocnice, kde podstúpila dodatočné vyšetrenia.

Moderátorka pripravuje vyznanie pred kamerami

Podľa informácií Nového Času Kušnírová pripravuje aj krátku reportáž, v ktorej vysvetlí dôvody svojej jazdy v opitosti. Trojminútovú spoveď mala nakrúcať už v nedeľu. Jojka má celý príspevok odvysielať dnes večer v relácii Noviny PLUS. „Pokiaľ ide o rozhovor, požiadali ma oň kolegovia z publicistiky,“ tvrdí Kušnírová.


Kušnírovej trest: Mesiac mimo
Zobraziť galériu (2)

Jednu spoveď už Slovensko zažilo

Jednu moderátorskú spoveď už Slovensko zažilo! Marianna Ďurianová (30) v nej začiatkom tohto roka vyrozprávala na Markíze vlastnú verziu love story s podnikateľom Honzíkom Novotným (30) a najmä dôvody rozvodu s vtedajším manželom Liborom Boučkom (27). Bez mihnutia oka ho v priamom prenose očiernila pred miliónom televíznych divákov. No ani to nepomohlo. Marianna za svoj milenecký škandál, a tým poškodenie dobrého mena Markízy, dostala finančnú pokutu a takmer mesačný dištanc. Podľa informácií Nového Času išlo o sumu prekračujúcu 100-tisíc korún. „V žiadnom prípade neporovnávame Silviu s Mariannou Ďurianovou. Tá sa zverila národu s tým, ako podvádzala svojho manžela. Silvia spravila chybu a sme radi, že sa nikomu nič nestalo. Bola to nešťastná reakcia na skratovú situáciu,“ dodala hovorkyňa TV JOJ Táňa Tóthová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu