Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Silvia Kušnírová: Bola sa kajať v Jojke!

Hneď po odchode z budovy TV si Silvia zapálila cigaretu. Zobraziť galériu (5)
Hneď po odchode z budovy TV si Silvia zapálila cigaretu.

BRATISLAVA – Moderátorka Silvia Kušnírová (28) sa vrátila. Po tom, ako v pondelok v noci havarovala pod vplyvom alkoholu a následne skončila v nemocnici s otrasom mozgu, sa v nedeľu predpoludním objavila v televízii.

A to aj napriek tomu, že po svojom prešľape dostala prísny zákaz viesť reláciu Politika.sk. Stoličku za ňu aspoň na čas prebral jej kolega Daniel Krajcer (36) a ona priebeh celého živého vysielania sledovala spolu so štábom spoza kamier.

Je nedeľa, 10.47 hod. K hlavnému vchodu Jojky prichádza červený taxík, v ktorom sedí politická novinárka Silvia Kušnírová. Je to prvýkrát, čo sa od pondelkovej autonehody, pri ktorej jej namerali 1,5 promile alkoholu v krvi, mihla v televízii. Na očiach tmavé slnečné okuliare, hlava previnilo sklonená.

Dôvod jej príchodu je iný ako každú doterajšiu nedeľu. Do moderátorského kresla relácie Politika.sk si na určitú dobu nesadne. No aj napriek tomu tmavovláska aj včera na vysielanie prišla. Tvrdé a nekompromisné otázky, ktoré Kušnírová doteraz „strúhala“ politikom, tak včera prebral jej kolega Daniel Krajcer. A tmavovláska si ho prišla odsledovať priamo spoza kamier.

Aké myšlienky jej vírili v hlave počas vysielania? Vyčítala si, že keby nebolo jej pondelkovej nezodpovednosti, včera by na stoličke politickej relácie sedela ona? „Mrzí ma, čo som spôsobila, a aj keď svoju prácu milujem, v tejto chvíli je moja neúčasť v relácii drumisné horadá. Stále prevláda - vďaka za to, že som nikomu neublížila. Rovnako si veľmi vážim, že Daniel bol ochotný riešiť túto situáciu, keďže viem, ako je zaneprázdnený,“ povedala pre Nový Čas Kušnírová a dodala, že po vysielaní si s Krajcerom podali ruky a ona mu zo srdca poďakovala.

Silvia Kušnírová zrejme mala včera v Jojke čo vysvetľovať. Na Kolibe sa zdržala presne 6 hodín a 13 minút. Až o 17. hodine vyšla z Jojky, zapálila si cigaretu a nastúpila do privolaného taxíka, ktorý sa s ňou stratil v uliciach mesta...

Hrá na city verejnosti?

Silvia Kušnírová sa za svoj prešľap ospravedlnila verejnosti prostredníctvom Novín TV JOJ. Teraz sa rozhodla poďakovať lekárom z Považskej Bystrice, ktorí ju po nehode dávali dokopy, a tiež cez médiá. Tentoraz si zvolila formu písomného inzerátu na titulnej strane Nového Času Nedeľa. Kušnírová však absolútne vylúčila, že by sa týmto gestom snažila zapôsobiť na verejnosť. „V nemocnici som ležala so silným otrasom mozgu v permanentnom polospánku, takže ani len nepoznám mená lekárov a sestier, ktorí sa o mňa starali. Im je určené toto ďakujem,“ prezradila s tým, že do nemocnice sa vyberie aj osobne. „A moje ďakujem nebude mať len slovnú podobu,“ sľúbila Silvia.

Kolegovia: Urobila chybu!

Nový Čas sa rozhodol zistiť, ako Silviin prečin vnímajú jej kolegovia a či by ju znova radi videli na obrazovke.
Silvia Kušnírová: Bola sa
Zobraziť galériu (5)
Hana Gallová
- Silvia je osoba, od ktorej by som to absolútne nečakala. Je však skúsená a určite patrí na obrazovku. No politici by jej tento prešľap dali určite pocítiť.
Silvia Kušnírová: Bola sa
Zobraziť galériu (5)


Braňo Ondruš
- Je to určite chyba a Silvia sa s tým bude musieť vyrovnať sama a sama sa musí rozhodnúť, či sa chce vrátiť na obrazovky. Ako moderátorka politickej relácie bude zraniteľnejšia.


Silvia Kušnírová: Bola sa
Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková
- Silvia urobila chybu, ale pre túto nerozvážnosť by nemala pykať celý život. Nemyslím si, že by mala odísť z obrazoviek, to by bol pre ňu príliš tvrdý trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu