Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Silvia Kušnírová: Som vďačná, že som nikomu neublížila

Moderátorka politickej relácie Silvia Kušnírová utrpela pri havárii ľahké zranenia. Zobraziť galériu (13)
Moderátorka politickej relácie Silvia Kušnírová utrpela pri havárii ľahké zranenia. (Zdroj: Nový Čas)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Jojkárska moderátorka relácie Politika.sk 28-ročná Silvia Kušnírová havarovala dnes v skorých ranných hodinách v Považskej Bystrici. Mladej vodičke namerali 0,75 mg/l, čo je 1,56 promile.

Podľa informácií trenčianskej policajnej hovorkyne Kataríny Hlaváčovej, moderátorka na vozidle Mercedes-Benz neprispôsobila rýchlosť stavu a povahe vozovky ako aj svojim schopnostiam, s vozidlom vletela do svahu a narazila do dopravného značenia. V aute bola sama a nikto iný nebol pri nehode zranený.

Momentálne sa podrobuje lekárskym vyšetreniam, ktoré doteraz potvrdili, že moderátorka utrpela otras mozgu, tržné rany a pomliaždeniny. „Je mi veľmi ľúto, čo sa stalo. Uvedomujem si, že som spravila veľkú chybu a som vďačná za to, že som nikomu inému neublížila,“ povedala po nehode Kušnírová.

To, či odmoderuje nedeľnajšie vydanie svojej relácie závisí od jej zdravotného stavu. „V tejto chvíli je najdôležitejšie, aby bola Silvia opäť v poriadku. Všetko ostatné budeme riešiť postupne,“ skonštatoval Kušnírovej nadriadený, riaditeľ pre spravodajstvo a publicistiku TV JOJ, Roland Kubina. Po dychovej skúške prišla ihneď o vodičský preukaz. Škody na aute sa vyšplhali na 300-tisíc korún.



Viete viac? Napíšte nám na tip@novycas.sk!
Silvia Kušnírová: Som vďačná,
Zobraziť galériu (13)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu