Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Silvia Kušnírová v Tibete: Zdolala päťtisícovku

Silviu Kušnírovú ohúril pohľad na budhistický kláštor Ganden. Zobraziť galériu (6)
Silviu Kušnírovú ohúril pohľad na budhistický kláštor Ganden.

BRATISLAVA - Kto by to na ňu povedal! Útla jojkárska moderátorka Silvia Kušnírová (28) je vášnivou cestovateľkou. Namiesto vylihovania pri mori už niekoľko rokov uprednostňuje adrenalínové výpravy po celom svete.

Pred niekoľkými dňami sa vrátila z Tibetu, Nepálu a Indie, čím si splnila svoj dlhoročný cestovateľský sen.

Precestovala kus sveta, ale jej to nestačí. Túži spoznávať a zažívať nové a nové dobrodružstvá. Po Sýrii, Ománe, Jordánsku, Číne, Thajsku či Brazílii zabila tento rok tri muchy jednou ranou. Precestovala Tibet, Nepál i Indiu. „V Tibete som sa celý čas pohybovala vo výške okolo 4- až 5-tisíc metrov nad morom a podarilo sa mi zdolať výstup na svoju zatiaľ prvú päťtisícovku v živote, odkiaľ sa mi naskytol krásny pohľad na budhistický kláštor Ganden,“ hovorí šťastná Silvia.

Pokoj a mrazivo magická atmosféra budhistických kláštorov v obrovských nadmorských výškach boli pre ňu skvelým mentálnym relaxom. Uchvátilo ju tiež hlavné mesto Nepálu Káthmandu, ktoré má úžasne živú a zároveň tak trochu mystickú atmosféru plnú nádherných pamiatok.

Silvia Kušnírová v Tibete:
Zobraziť galériu (6)
Z Nepálu po niekoľkých dňoch odletela do Naí Dillí, hlavného mesta Indie, kde ju čakal úplne iný svet. „Dillí je najbláznivejšia zmes histórie, krásy, špiny a totálneho chaosu. V Indii som si nenechala ujsť ani Taj Mahal, legendárny div sveta, kvôli ktorému som si ráno privstala o piatej,“ tvrdí jojkárska moderátorka, ktorá bude na tohtoročnú dovolenku ešte dlho spomínať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu