Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Skrúcaný a Lukáčová: Čo prezradili ich mobily?

Technické údaje na fotkách z mobilov dokazujú, že láska Dominiky a Štefana trvá už vyše roka. Zobraziť galériu (4)
Technické údaje na fotkách z mobilov dokazujú, že láska Dominiky a Štefana trvá už vyše roka.

BRATISLAVA - Technológia ich usvedčila! Fotografie z mobilných telefónov herca Štefana Skrúcaného (47) a jeho milenky Dominiky Lukáčovej (22) obsahujú aj ďalšie dôležité informácie.

Dokazujú nielen to, že boli nasnímané ich vlastnými telefónmi, ale odhaľujú aj čas, kedy vznikli. Napríklad snímka z letnej dovolenky s dátumom 8. júla 2006 dokazuje, že ich láska trvá minimálne rok a jeden mesiac, hoci obaja svoj vzťah donedávna popierali. Čo ešte ukrývajú dáta v ich mobiloch?

Dominika a Štefan až do polovice júla svorne zatĺkali, že ich spája niečo viac ako náhodná známosť, ktorá vznikla pri Lukáčovej korunovaní za Miss Spiša 2005. Mobilné telefóny ich usvedčili zo lži. Fotografie zaľúbencov a ich sexvideo, ktoré sa dostali do redakcie Nového Času, boli totiž nasnímané mobilom rovnakej značky, akú vlastní Dominika.

Podľa údajov na fotkách bol Skrúcaný s Lukáčovou na spoločnej dovolenke v Chorvátsku už 8. júla 2006. Pritom o dva mesiace neskôr, v septembri, tvrdila, že temer ani netuší, kto Skrúcaný je: „Stretli sme sa raz, možno dvakrát. Poznáme sa, ale to je všetko.“

Ďalšie údaje na snímkach dokazujú, že párik si doprial exotickú dovolenku aj o mesiac neskôr, v októbri 2006. Usilovná fotografka Dominika si urobila záber svojho milenca aj v decembri. Na snímke jej zapózoval s červenou čapicou s bielym brmbolcom, akú nosí Mikuláš. A rovnakým fotoaparátom sa dala Lukáčová zvečniť v marci tohto roku, keď bola so zabávačom na exotickej pracovnej ceste v Afrike. Obaja vtedy popierali, že by bol medzi nimi bližší vzťah.

Škandalózne sexvideo malo vzniknúť taktiež počas ich pobytu na čiernom kontinente a jeho tvorkyňou bola opäť markizácka moderátorka. Nádejná kameramanka sa k svojim amatérskym záberom odmietla vyjadriť s tým, že túto chúlostivú tému nemieni ďalej rozmazávať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu