Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexvideo Skrúcaného s Lukáčovou: Kto klame?

Milenci popierajú, že by akékoľvek video vôbec vzniklo Zobraziť galériu (3)
Milenci popierajú, že by akékoľvek video vôbec vzniklo (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ako sa to mohlo stať? Ako mohli uniknúť súkromné zábery z chúlostivého videa Štefana Skrúcaného (47) a Dominiky Lukáčovej (22)? A prečo pikantné zábery Dominika vôbec nakrútila?

Podľa zistení Nového Času sa vzrušujúce momenty mileneckej dvojice mohli dostať na povrch tak, že Lukáčová nedávno predala mobilný telefón do bazára. Ona však tvrdí niečo iné! A navyše zabávač aj redaktorka Markízy popierajú to, že by akékoľvek ich súkromné video existovalo.

„Nie, nie a ešte raz nie!“ Takto reagovali Skrúcaný a Lukáčová, keď sa ich Nový Čas opýtal, či sa niekedy nakrúcali pri tých najintímnejších chvíľach. Keby bola pravda to, čo obaja tvrdia, teda, že nikdy niečo také neurobili, ako potom delikátna videonahrávka uzrela svetlo sveta?

„Súčasný aj starý telefón mám stále pri sebe. Nikto mi ho neukradol, nestratila som ho a ani som ho nepredala,“ obhajovala sa Lukáčová. „Vy ste sa zbláznili? Nikdy sme sa so Štefanom pri tom nenakrúcali! Neviem, o čom hovoríte, ale je to veľmi zlý žart. Vy mirozprávate nepekné veci!“ zareagovala po tom, čo jej Nový Čas opísal, aké ich spoločné zábery má v trezore a rozhodol sa nezverejniť ich.

Sexvideo Skrúcaného s Lukáčovou:
Zobraziť galériu (3)
Video zhotovené mobilným telefónom ukrýva scény, na ktorých sú Štefan aj Dominika tak, ako ich Pán Boh stvoril. Zábery sú navyše obohatené pikantným komentárom, ktorý hovorí aj o tom, že táto nahrávka vzniká pre prípad, že by zabávač mladú dievčinu opustil, aby Nový Čas mal opäť o čom písať. Skrúcaný tvrdí, že si nespomína, že by takéto šteklivé zábery s jeho milenkou niekedy vznikli. „Nepamätám si, že by sme sa pri takom niečom nakrúcali. A navyše, ako sa môže nejaké súkromné video dostať na verejnosť? To som šokovaný!“ povedal zabávač a v tú chvíľu mu do smiechu nebolo.

Kde je teda pravda? Zdroj Nového Času tvrdí, že Lukáčová predala telefón do bazára a následne si ho „niekto“ kúpil. A ten „niekto“ v ňom našiel to, čo naozaj nečakal - prominentný párik v situácii, ktorá mala byť navždy utajená. Milenecká dvojica zasa hovorí, že nič také sa nikdy nestalo... Vyjde vôbec niekedy pravda na povrch?

Ako sa sexvideo mohlo dostať na verejnosť?

Aj keď milenci popierajú, že akékoľvek šteklivé video existuje, faktom je, že Nový Čas ho vlastní. Možností, ako mohla zo súkromného mobilného telefónu nahrávka uniknúť, je viac. Buď telefón Lukáčová naozaj predala, alebo pikantné zábery ukázala známym, ktorí si ich v jej neprítomnosti rýchlo stiahli, alebo sa niekto bezdrôtovo napojil na jej telefón, napríklad v reštaurácii, a bez jej vedomia si intímne scény a ich spoločné fotografie stiahol do svojho telefónu, alebo mala Dominika mobil v servise... A možno to bolo úplne inak. Isté je, že spôsob, akým sa videonahrávka dostala na verejnosť je stále zahalený rúškom tajomstva.

 
Sexvideo Skrúcaného s Lukáčovou:
Zobraziť galériu (3)

Dominikina „pravdovravnosť“


Nový Čas už začiatkom februára tohto roka odhalil, že herec Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová majú k sebe veľmi blízko. „S pánom Skrúcaným sa poznáme, pretože bol v porote na Miss Spiša 2005. Potom sme sa párkrát stretli na spoločenských akciách, kde som bola so svojou agentúrou a on pracovne,“ tvrdila 10. februára Novému Času Dominika.

O mesiac neskôr dvojica spolu so skupinou podnikateľov odcestovala do africkej Kene. Na otázku, prečo tam boli spolu, mladá kráska opäť zopakovala svoju okrídlenú vetu „poznáme sa od Miss Spiša“ a dodala: „Boli sme tam pracovne. Ja som zabezpečovala prehliadku a on ju moderoval.“

Keď ju Nový Čas pristihol 15. júla 2007 spolu s hercom v Tatranskej Lomnici, kde spolu strávili tri dni, už bola opatrnejšia. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať a v žiadnom prípade to nechcem komentovať.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu