Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lukáčová: Takto pracovala v Afrike

Kráska si na čiernom kontinente užívala luxusnú dovolenku. Zobraziť galériu (7)
Kráska si na čiernom kontinente užívala luxusnú dovolenku.

BRATISLAVA - Ani korunu nezarobila markizácka moderátorka Dominika Lukáčová (22) za „usporiadanie“ módnej prehliadky počas marcovej výpravy do Afriky!

„Ona totiž nič neorganizovala! Bola tam len ako modelka,“ tvrdí skutočný usporiadateľ programu Štefan Wimmer. Nový Čas získal aj prvé fotografie z jej pracovnej cesty na čiernom kontinente.

Dominika Lukáčová po návrate z exotickej krajiny sa už viackrát vyjadrila, že bola spoluorganizátorkou niekoľkých módnych prehliadok, ktorými spestrila program určený hostiteľom v Mombase a na Seychelách. „Nie je to pravda. Ona bola iba jednou zo štyroch manekýnok. Akurát priniesla nejaké kostýmy zo Spiša a pomáhala nám s choreografiou záverečného čísla,“ zveruje sa rozhorčený Wimmer. Za svoj výkon bola priateľka zabávača Štefana Skrúcaného (47) odmenená nebeským platidlom.

„Mala zabezpečenú stravu, ubytovanie a luxusný výlet,“ konštatuje Wimmer. Bývalá Miss Spiša bola súčasťou podnikateľskej delegácie aj vlani, keď - pre zmenu opäť po boku Skrúcaného - navštívila Nairobi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu