Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skrúcaného frajerka Dominika: Chce ho dostať do chomúta!

Piatok 13. júla bol pre Skrúcaného naozaj smolným dňom. Vtedy ho odfotografovali redaktori Nového Času s milenkou.
Piatok 13. júla bol pre Skrúcaného naozaj smolným dňom. Vtedy ho odfotografovali redaktori Nového Času s milenkou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - A je to tu! Iba pred dvanástimi dňami vyšlo najavo, že herec Štefan Skrúcaný (47) má už dva roky milenecký pomer s redaktorkou Markízy Dominikou Lukáčovou (22), a mladé dievča sa už má k činu.

Svojho milenca chce dostať k oltáru aj napriek tomu, že zatiaľ ešte Skrúcaný ani nepodal žiadosť o rozvod.

Ambiciózna redaktorka Markízy, ktorá rozbila dvadsaťročné manželstvo Štefana Skrúcaného so Zuzanou Tlučkovou (45), už premýšľa, čo ďalej. Odhalením mileneckej aféry s hercom, ktorý pre Nový Čas aj oficiálne potvrdil ich vzťah, totiž Dominika dosiahla, čo chcela. Druhé husle už hrať nemusí, no to jej nestačí.

So Skrúcaným plánuje spoločnú budúcnosť. A nielen to. Chce ho vtiahnuť do manželského zväzku, hoci Skrúcaný zatiaľ nie je ani rozvedený. „Nechcem ostať starou dievkou,“ priznala pre jeden týždenník Dominika. Zároveň prezradila, že už si plánuje budúcnosť s blízkou osobou. A čo na to Skrúcaný, ktorý má za sebou už jeden nevydarený vzťah a druhý mu práve krachuje? „Prepáčte, k svojmu súkromného životu sa nebudem vyjadrovať,“ odbil Nový Čas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu