Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Marianna Ďurianová: Dva dni po operácii pracuje!

Moderátorka už včera - deň po operácii - „zarezávala“ v práci. Zobraziť galériu (8)
Moderátorka už včera - deň po operácii - „zarezávala“ v práci.

BRATISLAVA - S obviazaným ľavým ramenom dorazila včera do práce moderátorka Marianna Ďurianová (30).

Plavovláska sa totiž v utorok vo Vojenskej nemocnici v Bratislave podrobila chirurgickému zásahu! Prečo si Marianna musela ľahnúť pod skalpel?

„Dôvodom operačného zákroku bol tukový lipóm, ktorý mala Marianna na ramene,“ vysvetlila hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Nezhubný nádor na ruke spôsoboval moderátorke estetický problém, no keďže mala z chirurgického skalpela strach, termín zákroku vždy odsúvala. V utorok ju však do Vojenskej nemocnice v Bratislave priviezol priateľ Honzík Novotný (29), ktorý ju potom trpezlivo čakal na chodbe známeho zdravotníckeho zariadenia.

„Operácia sa uskutočnila v lokálnej anestézii a odstránenie lipómu s veľkosťou orecha zvládla Marianna bez problémov,“ konštatovala Dúbravská. Moderátorka sa zo zákroku rýchlo zotavila, čomu nasvedčujú aj fotografie zo včerajšia, keď už pracovala v Markíze a večerné Televízne noviny moderovala s obviazaným ramenom!

Čo je tukový lipóm

Ide o nezhubný nádor tvorený tukovými bunkami. Patrí k častým kožným nádorom a objavuje sa všade tam, kde sa nachádza tuk. Jeho veľkosť môže byť rôzna a nezmizne ani po schudnutí. Väčšinou nespôsobuje zdravotné problémy, ale ak postihnutému prekáža, dá sa chirurgicky odstrániť. Zväčša tak pacienti robia z estetického dôvodu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu