Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Honzíkova spoveď: Prečo som zradil Mariannu

Jan Novotný Zobraziť galériu (5)
Jan Novotný

BRATISLAVA - Urobil osudnú chybu a teraz pyká. Jan Novotný (29) neskrýva, že túži získať svoju lásku Mariannu Ďurianovú (30) späť. A to za každú cenu.

Je odhodlaný zmeniť sa a urobiť všetko pre to, aby mu plavovláska dala druhú šancu. V exkluzívnom rozhovore, ktorý poskytol Novému Času, hovorí nielen o láske k nej, o tom, čo sa stalo v slovinskom Portoroži, ale netají ani to, ako prebiehala utorková nočná návšteva u Marianny, čoho je ochotný sa zbaviť len preto, aby mu žena, ktorú miluje, opäť verila.

Poďme úplne na začiatok. Čo sa v skutočnosti na plážovej párty v slovinskom Portoroži stalo?
- Priznávam, na tej párty som to prehnal. Správal som sa viac intímne, ako by som mal. Ale vôbec som to neplánoval a nemal som zlé úmysly.

Okolo vás bolo veľa ľudí, ktorí to videli. A mnohí z nich poznali aj Mariannu.
- To, že som to robil pred ľuďmi, ktorí tam boli, bolo absolútne nevhodné. A preto sa aj pred všetkými chcem Marianne ospravedlniť, že to, čo som urobil, bolo zlé.

Oľutovali ste to?
- Ja neľutujem to, čo sa tam konkrétne stalo. No ľutujem to kvôli Marianne, mrzí ma, že toto musela vidieť.

Čo by ste urobili, keby ste boli na Marianninom mieste? Keby ste v takejto situácii videli vy ju.
- Keby som ju v takej situácii videl ja s iným mužom, tak by som jej povedal, že to bolo prehnané. Viem, že to, čo som urobil ja, vyzeralo veľmi intímne.

V utorok večer ste navštívili Mariannu v jej byte. Prichádzali ste k nej s prázdnou cestovnou taškou, odchádzali s plnou.
- Áno, odchádzal som s nabalenou taškou. Mne na tom nezáleží, či mám všetky veci u Marianny či u seba.

Presťahovali ste sa po tom, ako sa to medzi vami stalo, do svojho bytu?
- Zo svojho bytu som nikdy neodišiel. Keďže sme boli s Mariannou stále spolu, väčšinou sme bývali u nej. Teraz sme to urobili tak, že spolu nebývame.

Čo ste jej večer povedali, keď ste prišli za ňou domov?
- V ten večer sme sa mali čas porozprávať a určité veci sa vyriešili. Povedal som jej, že to, čo som urobil, vyzeralo veľmi intímne a takéto intímnosti by sa mali udržiavať iba medzi dvomi ľuďmi, teda medzi mnou a Mariannou. Za to som sa jej tiež ospravedlnil.

Ako to vníma Marianna?
- Ona túto situáciu neberie na ľahkú váhu. A ja tiež nie, keby som to tak bral, tak sa s nikým nebavím, počkám dva mesiace, nech sa to utíši a žijem si ďalej svoj život. Ale nie je to tak.

Čo od nej očakávate teraz?
- Teraz mi len zostáva dúfať, že mi bude Marianna opäť dôverovať. Dúfam, že mi je ochotná aspoň odpustiť, alebo mi dať druhú šancu. Ja som si u Marianny dôveru získal aj napriek tomu, že som mal zlú reputáciu. Viem, že o to viac som si mal dávať pozor, aby som ju nesklamal a to som, bohužiaľ, urobil. Teraz bude pre ňu ťažké začať mi znova veriť.

Čo všetko ste ochotný urobiť pre to, aby sa k vám vrátila?
- Keby ma znova vpustila do svojho života, tak jej v budúcnosti ukážem, že sa takýmto situáciám zďaleka vyhnem, určite sa vzdám pánskych jázd. Na 250 percent by som sa snažil, aby som ju nesklamal. A chcel by som, aby bola stále so mnou.

Máte v pláne odísť do Mníchova?
- Chystal som sa tam, mal som dôležité termíny. No po tom, čo sa stalo, som uprednostnil to, že zostanem tu. Teraz je to pre mňa priorita. Pokúsim sa to riešiť. Veď ako sa hovorí, nádej zomiera posledná.


Honzíkova spoveď: Prečo som
Zobraziť galériu (5)

Už je opäť Ďurianová


Marianna po nevydarenom manželstve, keď sa z nej stala pani Boučková, už znovu pár dní používa svoje dievčenské meno Ďurianová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu