Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rozvod Žitného: Ťahanice o majetok!

Rasťo Žitný a jeho manželka Katka. Zobraziť galériu (9)
Rasťo Žitný a jeho manželka Katka.

TRNAVA - A už sa to začalo! Markizácky moderátor Rasťo Žitný (30) síce chcel svoje navonok usporiadané manželstvo s Katkou (28) vzorovo a bez kriku ukončiť, no zrejme sa mu to nepodarí.

Nezrovnalosti sa črtajú okolo delenia majetku! V hre je ich spoločný domov - trojizbový byt v centre Trnavy, ktorý nedávno za státisíce rekonštruovali. Táto nehnuteľnosť sa pred pár dňami objavila v ponuke jednej trnavskej realitnej kancelárie, no včera jej predaj Žitný náhle stopol. Prečo si to na poslednú chvíľu rozmyslel?

Inzerát o predaji trnavského bytu Rasťa Žitného si pred niekoľkými dňami zaradila do svojej databázy jedna z trnavských realitných kancelárií. Lukratívnou ponukou na predaj novozrekonštruovaného bytu v centre mesta obohatila aj svoju internetovú stránku. O 3-izbový byt s rozlohou 90 m² s dvoma balkónmi, pivnicou a garážou bol veľký záujem. Dovčera! Kým Rasťo ponuku nestopol... „Majitelia bytu stiahli ponuku. Kým si nedajú do poriadku rodinné záležitosti, tak predaj nehnuteľnosti nie je aktuálny,“ informovala zamestnankyňa realitky. No ponuka na predaj stále visí vo vitríne realitnej kancelárie, ako aj na jej webovej stránke. Samotný moderátor sa k tejto otázke nechcel vyjadriť: „Sú to moje súkromné záležitosti, nechcem ich prepierať na verejnosti.“

Záhadou zostáva, prečo manželia pred niekoľkými dňami chceli byt predať, keď teraz od svojho zámeru odskočili? A prečo Rasťo minulý týždeň v rozhovore pre Nový Čas tvrdil, že trnavský byt zostane manželke Kataríne a on sa - ešte pred rozvodom - presťahuje do Bratislavy? Ak by sa predsa len rozhodli, že sa spoločného hniezdočka zbavia, svojich susedov by zarmútili. „Veľmi nám tu budú chýbať, boli dobrí susedia, so smútkom v hlase povedala pani, ktorá so Žitnými býva v jednej bytovke. „Stále tomu nemôžem uveriť. Ešte nedávno sa držali za ruky... Nikdy sa nehádali, boli k sebe veľmi pozorní,“ krútila hlavou ich suseda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu