Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Záhadný rozvod Rasťa Žitného: Čo tají?

Nikto netuší, prečo sa vzťah Rasťa a Katky rozpadá. Zobraziť galériu (14)
Nikto netuší, prečo sa vzťah Rasťa a Katky rozpadá.

BRATISLAVA - Pripravovaný rozvod markizáckeho moderátora Rasťa Žitného (30) a jeho manželky Kataríny (28) je stále plný otázok a nejasností.

Verejnosť sa doteraz nedočkala jednoznačnej odpovede, prečo stroskotalo jedno z najharmonickejších manželstiev slovenského šoubiznisu. Je azda niečo, čo chce dvojica pred svetom utajiť?

„Ten rozvod je poriadny šok! Pre každého. Nikto tomu nemôže uveriť. Veď nám sa zdalo, že Rasťo a Katka sú absolútne ideálna dvojica, ktorá akoby sa nikdy ani nehádala,“ krútia hlavami známi manželského páru. No ich údiv zdieľajú aj tí, ktorí manželov Žitných bližšie nepoznali. Nikto nemôže uveriť, že usporiadané manželstvo obľúbeného televízneho moderátora bude čoskoro minulosťou. Rasťo totiž nepatril k tým, ktorí vyhľadávajú bujaré nočné žúry a jeho minulosť bola tiež čistá ako ľalia. Neradil sa medzi ambiciózne televízne hviezdy, ktoré sa na úkor svojho súkromia snažia získať čo najväčšiu mediálnu slávu.

A predsa sa to stalo - Rasťo a Katka sa po piatich rokoch rozchádzajú! Nečakane. Bez akéhokoľvek vysvetlenia. Nepochopiteľný pritom zostáva fakt, prečo uplynulý týždeň poskytol Rasťo rozhovor pre Nový Čas Nedeľa, keď o niekoľko dní potvrdil krach manželstva. V interview rozprával o budúcnosti s Katkou, ich plánoch, novom domove, dieťati... Ani slovko o tom, že je ich vzťah v troskách!

Čo sa tým snažil moderátor zakryť? Dúfal, že je ešte šanca na záchranu manželstva? A prečo vôbec na rozhovor pristal, keďže už v tom čase musel vedieť, že Katka má k ich spolunažívaniu výhrady. Sám to pre Nový Čas priznal, že „temer ročnú manželskú krízu vyriešila Katka podaním návrhu na rozvod“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu