Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Puškárovej boľavé tajomstvá: Dráma s bratom a rakovina!

Sympatická moderátorka prežíva ťažké obdobie. Zobraziť galériu (20)
Sympatická moderátorka prežíva ťažké obdobie.

BRATISLAVA - Zlatica Puškárová (30) prelomila bariéru mlčania a o svojich najväčších trápeniach porozprávala pre týždenník Nový Čas Ľudia.

Po tom, čo priznala, že hrozba 12-ročného väzenia pre jej brata Petra (31) jej spôsobuje veľkú traumu, prišiel ďalší šok. Rakovina! Zlatica Puškárová tvrdí, že o bratových problémoch v podnikaní nič nevedela. Peter je obvinený z podvodu a hrozí mu až 12 rokov basy. „Keď som sa to dopočula, nemilo ma to prekvapilo. Môj brat si žil vlastným životom a naše vzťahy boli zložité,“ priznala. O súrodenca má však napriek tomu strach. „Naozaj by ma veľmi trápilo, keby to dopadlo zle. Veľmi mu držím palce,“ podotkla s tým, že na výsledky vyšetrovania bude musieť počkať ešte pár týždňov.

O tejto bolestivej stránke svojho života nerozpráva rada, rovnako ako o ďalšom trápení - rakovine! V sedemnástich jej totiž diagnostikovali toto nebezpečné ochorenie a hrozila jej i vážna operácia. Ako sa Zlatica s touto skutočnosťou vyrovnala, čítajte už dnes v týždenníku Nový Čas Ľudia.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Puškárovej boľavé tajomstvá: Dráma
Zobraziť galériu (20)
Exkluzívna spoveď Zlatice Puškárovej: Moje najväčšie trápenia.
   

Nový Čas Ľudia v predaji už dnes!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu