Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zlatica Puškárová moderovala Na telo smutná a utrápená

Zlatica Puškárová odchádza po nakrúcaní z Markízy - jej duševné rozpoloženie vyjadrovalo aj tmavé oblečenie a okuliare. Zobraziť galériu (11)
Zlatica Puškárová odchádza po nakrúcaní z Markízy - jej duševné rozpoloženie vyjadrovalo aj tmavé oblečenie a okuliare.

BRATISLAVA - So zaslzenými očami a s utrápeným pohľadom odmoderovala markizácka moderátorka Zlatica Puškárová (30) včerajšiu politickú talkshow Na telo.

Aj keď sa prejavila ako veľká profesionálka, jej myseľ bola zrejme niekde inde - pri milovanej babičke, ktorá po ťažkej mozgovej porážke leží v bezvedomí v trnavskej nemocnici.

Sympatická moderátorka sa snažila zakryť stopy smútku a vyčerpanosti, ktoré sú výsledkom jej niekoľkodenných obáv o babičku. Jej zronená tvár a slzy v očiach však hovorili za všetko. Milovaná babička, ktorá bola Zlaticiným večným slniečkom, leží po ťažkej mozgovej porážke v bezvedomí. Hoci Zlatka pri nej v sobotu strávila celý deň, nedokáže jej pomôcť. „Akoby sa končila éra môjho detstva. Babinka bola neuveriteľne vitálna a hlboko veriaca. Toto naozaj nikto z nás nečakal,“ povedala pre Nový Čas moderátorka, no slzy potlačiť nedokázala.

Aj napriek bolestivej rane osudu odmoderovala svoju nedeľňajšiu politickú talkshow Na telo s veľkou dávkou profesionality. Aj keď z posledných síl, predsa to dokázala. „Pred reláciou bola veľmi roztrasená a nesústredená,“ prezradil zdroj zo zákulisia televízie. Po skončení talkshow utekala na generálku Bailanda, kde ju o niekoľko hodín čakal vari najťažší tanec jej života. Aj napriek vlastnému neľahkému boju bola Zlatica rozhodnutá bojovať za sen svojho tanečného partnera Rasťa Horvátha (19), s ktorým sa ocitli v zóne ohrozenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu