Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rasťo z Bailanda: Som vždy sám sebou a na nič sa nehrám

Rasťo Horváth Zobraziť galériu (8)
Rasťo Horváth (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Boli tak blízko a skončili tesne pred finále! Zo zóny ohrozenia v semifinálovom kole sa nepodarilo postúpiť dvojici Zlatica Puškárová (30) a Rasťo Horváth (19).

Zdolal ju tanečný pár Viki Ráková (25) a Juraj Šoltés (22), ktorý sa na budúci týždeň bude uchádzať o výhru priamo vo finále. Zlatica prežíva najťažšie chvíle svojho života. Snažila sa podať najlepší tanečný výkon, smútok a obavy o ťažko chorú babičku však nedokázala potlačiť. Myslela na ňu aj počas semifinálového kola Bailanda, aj keď sa prihovárala divákom, ktorí mali hlasovať za Rasťov sen.

„Keby som tento týždeň nezažila to, čo som prežila, tak by som tu určite povedala niečo iné,“ začala Zlatica so zovretým hrdlom. Premohla sa však a pokračovala ďalej: „Keď človek stráca najbližších, pociťuje istú vnútornú bolesť, ale predovšetkým radosť, že sa mu tak ako film vytvárajú v mysli spomienky z detstva, pekných čias, mladosti. Čo všetko zažili so svojimi rodičmi, starými rodičmi, vnukmi. Tieto deti z detských domovov sú o túto radosť pripravené.“ Publikum sa s dvojicou rozlúčilo búrlivým potleskom.

Rasťo z bailanda odpovedal online na vaše otázky >>

Rozhovor

10:07:46 - otázka od: Lenka ahoj Rasto chcela by som sa ta opitat, teraz ked bailando pre teba skoncila co mas na plane, cim sa budes zaoberat??? Budem pokracovat v tanci, u Laciho, popritom robim workshopy a som v tanecnej sutazi Tcom-fiesta, cize mam toho dost.

10:09:21 - otázka od: babika Ahoj Rasto, drzala som vam palce, boli ste zlaty tanecny par, zlatka mila, ty sympatak... komu fandis ty? Este stale byvas v dome na polceste? Dakujem, momentalne so Zlatkou fandime Patovi, lebo malu Livku mame velmi radi. Boli by sme radi, kebyoni vyhrali. Uz nebyvam v dome na pol ceste, uz sa tesim ale, ked ich pridem navstivit.

10:14:11 - otázka od: Lenka Zlatka, aka bola noc a hlavne - prebudenie do noveho dna? Tu je iba Rasto, Zlatka sa ospravedlnuje, ale bohuzial nemohla prist, musela vycestovat do Trnavy za svojou starou mamou.

10:15:09 - otázka od: dasa Škoda, ze ste vypadli, lebo ste boli dobrí. Nezdá sa Vám riešenie splnenia všetkých snov, že peniaze za SMS hlasovanie by išli na splnenie všetkých snov, všetkých tanečníkov????????? No, to nie je zly napad, ja by som to takisto urobil, len nemam nad tym moc.

10:15:51 - otázka od: Mima Ahoj Rasto, chcela by som sa spytat ci chodis aj na nejake krestanske mladeznicke podujatia tu na vychode. Si evanjelik? Ano som evanjelik, a chodim aj na akcie, ale uz som dlho nebol, cize musim ist co najskor.

10:16:39 - otázka od: marecku Rasťovi Horváthovi stúpla sláva do hlavy: Pýta 7-tisíc za hodinu!---- Je to pravda Slava mi nestupla do hlavy, som vzdy sam sebou a na nic sa nehram.

10:17:40 - otázka od: Juro Serus rasto ako sa mas ? ako sa citis po vcerajsm vypadnuti ? hmm Som unaveny momentalne, ale inac v pohode..budu mi chybat treningy so Zlatkou

10:18:32 - otázka od: janette ahoj rastik. kde vlastne teraz byvas?? budete aj nadalej s chalanmi a zlaticou sa snazit o byvanie pre vasu partiu? Urcite ano, budeme sa snazit zo vsetkych sil najst nejakych sponzorov, aby sme tym chlapcom pomohli. A ostavam v Bratislave.

10:20:43 - otázka od: Renáta Ahoj Rasto, chcela by som vám so Zlaticou zablahoželat, boli ste velmi pekný pár, velmi vám to seklo.Ako sa ti tancovalo so Zlaticou, nechovorili ti kamoši, že máš velmi peknú partnerku? No, vsetci mi ju chvalili, a som rad, ze mi vybrali prave ju, lebo inu by som nechcel a Zlaťka je super. Tancovalo sa mi s nou super.

10:22:20 - otázka od: erika ahoj, ktorý z tancov si tancoval najradšej? a akému sa budeš venovať? Najradsej hip-hop, ale brutalne sa mi paci aj Latina a Standard. Pocas Bailanda som zistil, ake su to nadherne tance. Hip-hop budem tancovat aj nadalej, popritom si dam aj nejake hodiny Latiny.

10:23:32 - otázka od: marius Ahoj Rasťo, zaujíma ma tvoj postoj k životu, si šikovný chalan, myslíš že sadá uživiť iba s tancovania? Je to tazke sa uzivit z tancovania, ale ak je niekto sikovny a cielavedomy tak sa to urcite da. Ale ja si chcem najst nejaku pracu a popritom by som tancoval.

10:25:26 - otázka od: robo načase, že si vypadol, čudujem sa aj tej Puškárovej ale čo človek neurobí pre popularitu da sa dokopy aj s ... Som rad, ze mas srdce na mieste, ze ti je lepsie, ale neviem, ako by si tancoval ty...

10:26:39 - otázka od: renca Ahoj Rasťo. Chodíš ešte na školu? Ak áno tak na akú? A inak bol si fajn... Skolu som skoncil, chcel by som studovat dalej a to na konzervatoriu.

10:27:34 - otázka od: ja Cigi to vazne neodpises??? Jasne, ze odpisem, napis otazku

10:28:27 - otázka od: kamil ahoj rasto, myslis ze si v tanci taky dobry??aby si tancoval s lacim??, Nie som az taky dobry, aby som tancoval s Lacim. Ja sa len chcem ucit u Laciho.

10:29:36 - otázka od: Monča ahojky Rosťo dovol aby se představila, jsem taneční kritik v čr tudíž jsem neměla žadnou šanci se k Vám dostat jen přes net .. no každopádně tančíš skvěle měla jsem tu čest Vás vidět ze štábem na chvíli před vystoupením...až nebudeš vědět co dělat, mužeme dát choreografii a vystoupit ... Tančím s Jeremim :) zatím ahojky Waoo ....Velmi ma tesi, ak chces, nechaj kontakt a ja sa ozvem

10:30:18 - otázka od: lionela caf Rasto, je mi luto ze ste vypadli,ale by ma zaujímalo na koho tipujes alebo komu doprajes vyhru??? dik maj sa pekne nech sa ti dari... Doprajem vyhru Patovi, lebo on si to zasluzi, na treningoch maka a to sa ceni.

10:31:21 - otázka od: Juraj Ako je Zlatica ?? Zlatica je v pohode. V poslednom case zaziva tazke chvile, ale nie je na tom az tak zle.

10:32:17 - otázka od: Kačiatko ahoj Rasťo...strašne dobre tancuješ..a so Zlatkou ste boli skvelý pár.....plánuješ si aj niekedy založiť aj ty tanečnú školu....???keby boli na to prostriedky Ano, urcite ano. To bol moj dalsi sen, ale musim sa este vela ucit, aby som take nieco mohol zorganizovat.

10:35:22 - otázka od: Bambulka Ahoj Rasti, ako reagovali chalani, pre ktorych ste tancovali, ze ste vypadli? Co Ti Bailando najviac dalo? Drzala som Vam palce, ale zivot je uz raz taky. Dufam, ze sa Ti bude aj nadalej darit. Maj sa! Este som ani s nimi poriadne nehovoril, lebo hned po prenose som mal vela rozhovorov, cize som nemal cas, ale dufam, ze to neberu az tak tragicky. Bailando mi dalo vela - hlavne co sa tyka novych skusenosti s tancom.

10:37:16 - otázka od: joja Rasto, kto Vam robil choreografiu a kto robil choreografiu pre Viki Rakovu ? Inak ste sa mi so Zlatkou velmi pacili, aj ke som sledovala bailando len sporadicky. Drzim palce, nech sa Vam sen splni, verim, ze sa najde vela dobrych ludi, ktori Tvoj sen podporia :) Choreografiu nam robil Fero Plančar, ktory je brutalny. Viki Rakovej robil choreografiu Milan Plačko. Dakujem pekne.

10:38:22 - otázka od: lionela este ma zaujima podla teba kto bol s tanecnikov najlepsi bez ohladu na to ako a kto vypadol? Asi Viki s Jurom su najlepsi

10:38:58 - otázka od: Ivana Rasto, zaujimalo by ma, co bude s tvojim snom? tym, ze ste vypadli zostane vsetko po starom? Nie, snazime sa zohnat sponzorov, ktori by pomohli chlapcom.

10:40:16 - otázka od: Pietro Odkedy mas stranku? http://www.rassty.sk/ To spravila popularita alebo sa chces zviditelnit?? Mam ju asi 3 mesiace a vobec ju nemam kvoli popularite, ale kvoli ludom, ktori ma maju radi.

10:41:15 - otázka od: erza Ajoj Rasto! Kedze si vdaka bailandu nasiel aj surodencov, ako sa postaras o nich? Je to sice pekny sen, pre ktory si tancoval, ale surodenecka laska by nemala ist do pozadia. Ako casto sa teraz so suraodencami vidavate? Vzhladom na to, ze som vypadol, takze budem mat viac casu navstevovat surodencov. A uz sa na nich tesim.

10:42:37 - otázka od: Lucka Ahoj Rastik,co si pocitoval,ked si tancoval labuti tanec a vedel si,ze to je tvoj posledny tanec v Bailande?Inak,velmi som ti drzala palce.... Bolo to prijemne, so Zlatkou sme sa citili uvolnenejsie ako pocas sutaznych kol.

10:45:39 - otázka od: Martin Aké to bolo ked ste vypadli ako ste cítili nebolo vám to lúto že ste boli krok od finále a teraz ste vypadli Bolo nam to luto, aj je, ale so Zlatkou sme citili, ze uz musime ist, lebo Viki a Juraj su na tom tanecne lepsie a nikto nevie, ci ludia beru ohlad na sny alebo na vykony tanecnikov.

10:47:23 - otázka od: Pietro Takze pocas Bailanda, takze si sa snazis zviditelnit ako sa da... Polda mna klames vsetkych ludi a hlavne Zlatku si zmiatol. Ano, bolo to pocas Bailanda, ale urcit nie preto, aby som sa zviditelnil a este ja som si tu stranku nerobil, robil mi ju moj fanklub.

10:48:40 - otázka od: pepo konecne si uz vypadol prezijes to? Ano, prezijem, lebo dostal som sa dost daleko. Cize v pohode.

10:49:45 - otázka od: Bára Ahoj Rastík.Veľmi sme Vám držali palce,aby ste postúpili.Boli ste veľmi zlatí a naozaj obdivujeme čo všetko ste sa za takú krátku dobu dokázali naučiť.Pevne veríme,že napriek tomu,že ste vypadli,sen pre Tvojich priateľov sa skôr či neskôr splní.Drž sa si fajn chalan. Dakujem, noo snazili sme sa dat zo seba co najviac a na treningoch sme makali.

10:50:42 - otázka od: calto Ahoj Rasto!Môžeš uprimne odpovedat-či si sa aspon trosku nezalubil do Zlatky? Neboj ona to nečita...Veľa štastia :-)) nie nie, Zlatka je super zena a tanecny vztah je uplne nieco ine ako normalny vztah.

10:53:05 - otázka od: Dievčatko Ahoj Rastik, aj napriek tomu že si z Bailanda vypadol Ti chcem zaželat veľa šťastia aj v tvojom ďalšom pôsobení, veľmi sme Vám aj s maminou držali palce... Dakujem pekne

10:55:02 - otázka od: jana Ahoj,iba by som rada vedela, aky si mal názor na Zlaticu, keď si ju nepoznal osobne,....vraj veľa ľudi na ňu zmenilo názor, ak ju skutočne poznali....ale pravdu Tak, ked som ju videl v TV, tak som si povedal, ze je aka "fiflena", ale po prvom stretnuti s nou som zmenil nazor, lebo som zistil, ze to je uzasna zena s charizmou a s velkym zmyslom pre humor.

10:55:31 - otázka od: mimi Rastík tvoji súrodenci sú stále v decáku, alebo si ich niekto osvojil? Osvojili si ich adoptivni rodicia.

10:56:46 - otázka od: mia Rastík, budeš sa stretávať so Zlaticou aj naďalej? Myslím, že ste sa stali celkom dobrými kamošmi? Ano, urcite. So Zlatkou sme vzdy v kontakte a budeme aj nadalej.

10:57:35 - otázka od: lili ahoj Rasty aky mas dnes program?:) Spat :-))

10:58:12 - otázka od: vika cau rasto.dobre tancujes hip-hop,aj ja ho tancujem.len ine tance ti velmi nejdu...=% nooo, mas pravdu, ale rad sa ucim aj ine a bavi ma to. Ale skor ten hip-hop.

10:59:37 - otázka od: Peta Awoj Rasto,boli ste super,velmi som vam drzala prsty.Chcel by si sa tancom aj zivit?A nechystas sa nahodou mat aj nejaku stranku,kde by sme si s tebou mohli pisat castejsie?Hmm? www.rassty.sk

11:01:49 - otázka od: Nikky Ahoj!ste uzastny par!velmi dobre ste tancolvali,drzala som vam palce! Dakujeme, robili sme, co sa dalo....

11:03:26 - otázka od: Slag cau Rasto...vcera vecer som ti poslal hlas...zial to nepomohlo..tvoj sen bol vyznamnejsi ako jurajov..zelam vela uspechov Dakujem za hlas, urcite pomohol, aj ked sme nevyhrali. Hlavné je to, ze chapes mojmu osudu a ze ten hlas si poslal. Dakujem.

11:05:09 - otázka od: mimi Rastík ako je možné že vás tak porozdeľovali? Ak o tom nechceš písať tak na to kašli. Pekný deň. Nechapem moc otazke...

11:05:47 - otázka od: Ivana reagujes len na prispevky v superlativoch???? Odpovedam aj na negativne.

11:06:46 - otázka od: mia Ako bude vyzerať posledné Bailando? Stretnete sa tam všetci? Aj tí čo ste už vypadli?Som rada,že ste sa so Zlatkou držali skoro až do konca. Pozri si to, bude to na bomby :-))

11:09:47 - otázka od: Master nazdar kaamo... ...ty mas rad hiphhop...ja zas metal... a mam jednu dilemu.... neodsudzujem ostatne hudobne styly...respektujem ich...a aj si obcas wypocujem kwalitny rap/hip-hop...ale preco chcu hip-hoperi wacsinou zmlatit dlhowlasych metlakow??? ako mne by to bolo jedno...keby som nemal dlhe wlasy...wed aj wcera...keby som sa newypratal z autobusowej zastafky, thak by ma dobili... nechapem toto priblble sprawanie... mohol by si mi to nejako objasnit???...alebo by si sa tiez pridal do bitky??? alebo nie??? podla mna je blbost sa takto bit... Fiiiiha, ja nerobim ziadne rozdiely medzi hiphopermi a metalistami. Kazdy pocuva to, co ma rad a je blbe, ze kvoli tomu su konflikty, cize, ak citis nieco vo vzduchu, tak sa radsej vyhni.

11:11:42 - otázka od: laslo uz som ti pisal a preco neodpovedas na tvoju vysku?? mas problem s tym?? Nenatrafil som na tu otazku predtym.....Meriam 175 cm..

11:16:34 - otázka od: mimi Ja viem dostávaš otázky o Bailande, no mňa zaujíma skôr Tvoj život. Teda pýtala som sa ako je možné, že Ti o súrodencoch ani nepovedali kde sú, či sú zodpovedný vôbec normálny keď vás tak porozdeľovali? Sam neviem, ako to mohli zrobit, ale som rad, ze ich mozem vidiet, a vdaka markize som po 14 rokoch videl prvykrat svoju mladsiu sestru Valentinku.

11:26:34 - otázka od: Mira Som vo veku kedy by som mohla byť Vašou babkou,chcem Vám povedať že nezáleží na pôvode ale na tom ako žijete a v tom Vám veľmi držím palce,ste super,good luck. Dakujem. Zazil som toho vela a vzdy som chcel nieco dosiahnut, aj ked po tazkych prekazkach, ale siel som za tym. Vzdy som chcel tancovat a splnilo sa mi to, po com som vzdy tuzil. Dakujem za vase pozitivne aj negativne otazky. Kazdy ma svoj nazor a bolo by to pre mna hrozne, keby som sa pacil kazdemu slovakovi, cize som rad, ze mam aj negativnych fanusikov a chcel by som im odkazat, ze som na seba hrdy a verim tomu, ze aj ini ludia su na mna hrdi. Ja som v tejto sutazi chcel len pomoct. A pozitivnym fanusikom odkazujem, ze im dakujem za kazdy jeden hlas a za podporu. Tymto, ze som vypadol sa este nic nekonci, ale naopak len zacina. Cize chcem tym povedat, ze budete este o mne pocut. :-) Strasne vas pozdravuje aj Zlatica, tiez vam dakuje za vsetko a odkazuje, ze sme robili, co sa dalo. Caute Rassty

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu