Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Aneta Dočekalová-Parišková: Dám sa umelo oplodniť!

Aneta je rozhodnutá mať bábätko za každú cenu. Zobraziť galériu (12)
Aneta je rozhodnutá mať bábätko za každú cenu.

BRATISLAVA - Ak sa do roka nezadarí, na rad príde krízový plán. Ak sa Anete Dočekalovej-Pariškovej (33) nepodarí otehotnieť prirodzenou cestou dá sa umelo oplodniť!

Aneta Dočekalová-Parišková sníva svoj sen byť matkou už dávno. Roky... A stále nič. „Bábätko som chcela mať už pred tridsiatkou a s manželom sa o to pokúšame dodnes,“ vzdychne si moderátorka spravodajskej relácie Noviny Plus. Ešte predtým, ako sa Aneta zoznámila s Davidom, ju postihli ženské zdravotné problémy. Hoci sa jej po čase podarilo z týchto ťažkostí dostať, dodnes sa jej nedarí otehotnieť.

Aneta však hlavu nevešia a verí, že aj ona sa raz dočká, keď jej vlastné dieťa povie konečne to vytúžené slovo mama, že si malé stvorenie privinie a pocíti vôňu nového života. Televízna hviezda dokonca pripúšťa aj možnosť, že sa do druhého stavu dostane aj inak ako prirodzenou cestou.

„Medicína dnes už značne pokročila. Ak sa mi nepodarí otehotnieť, podstúpim umelé oplodnenie,“ prezrádza plavovláska svoje plány do budúcnosti. Strach vraj nemá, sen o dieťati je až príliš silný a ona je preň ochotná urobiť všetko. „S manželom sme si dali osobný termín - do mojej tridsaťpäťky, a potom to začneme riešiť,“ netají Aneta, ktorá je vydatá iba rok. Keď však ani toto nepomôže, moderátorka nevylučuje ani adopciu. „Život bez detí by mi pripadal smutný...“ dodáva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu