Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Premiéru v Novinách plus zapila s Krajcerom

Aneta svoju premiéru v Novinách PLUS oslávila so svojím šéfom a kamarátom Danielom Krajcerom. Zobraziť galériu (2)
Aneta svoju premiéru v Novinách PLUS oslávila so svojím šéfom a kamarátom Danielom Krajcerom.

BRATISLAVA - Nová jojkárska tvár Aneta Dočekalová-Parišková (33) prežívala v pondelok podvečer obrovský stres a napätie.

Presne o 18.45 hod. sedela na bratislavskej Kolibe v štúdiu a čakala, kedy zaznie úvodná zvučka novej spravodajskej relácie Noviny PLUS, ktorú plavovláska moderuje. Keď na kamere zasvietila červená, Anetu prepadol strach...

"Prvé vysielanie bolo veľmi napäté. Priznávam, že som mala veľkú trému," netajila Aneta s odstupom času. Rok, ktorý venovala politickej kariére, ju vyviedol z cviku a plavovláska musela v pondelok začať odznova. V tento veľký deň ju sprevádzal aj manžel David (29), ktorý Anetu čakal v zákulisí, zatiaľ čo ona bola v priamom prenose. Ale ako je blondínka sama so sebou spokojná?

"Pre mňa sú dôležité reakcie okolia a tie boli veľmi pozitívne," netajila. Vedenie televízie je s novou moderátorkou takisto spokojné. "Aneta je profesionálka a my si ju veľmi vážime. Dokonca sme oproti minulému týždňu zaznamenali nárast sledovanosti," vyjadril sa hovorca Jojky Ľudovít Tóth.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu