Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Aneta Dočekalová dnes zasa prečíta správy

Moderátorka sa na vysielanie pripravuje už niekoľko dní Zobraziť galériu (4)
Moderátorka sa na vysielanie pripravuje už niekoľko dní

BRATISLAVA - Takto si svoj návrat na televíznu obrazovku nepredstavovala!

Deň pred štartom Anety Dočekalovej-Pariškovej (33) v novej spravodajskej relácii vládne v televízii JOJ chaos typický pre podobné situácie. Štúdio, v ktorom sa má nová tvár publicistickej relácie Noviny PLUS objaviť už dnes večer, nebolo ešte včera dokončené. Okrem toho chvíľami zlyháva nová technika, mrznú počítače a Aneta skúša v provizórnych podmienkach do hlbokej noci. Dnes tak v Jojke začne vyčerpaná a vystresovaná...

„Bojím sa,“ priznáva otvorene Aneta Dočekalová-Parišková, bývalá hviezda Markízy, ktorá odišla na rok do politiky. Dnes sa po 402 dňoch objaví opäť v správach na obrazovke Jojky. Divákov bude sprevádzať novou publicistickou reláciou Noviny PLUS.

Pred kamery sa vracia po vyše roku a má dosť starostí sama so sebou a dôverou vo vlastné schopnosti. No namiesto toho, aby sa v pokoji pripravovala, musí bojovať ešte aj s technickými problémami. Iba niekoľko hodín pred začiatkom vysielania sa totiž v novom modernom štúdiu ešte veselo vŕta, skrutkuje a píli. Dokonca aj v réžii nastávajú problémy - chvíľami zamŕzajú počítače a zlyháva supermoderná technika za ťažké milióny. Na chodbách televízie vládnu stres a napätie, ktoré stupňuje nervózne pokrikovanie technikov a robotníkov.

„Včera som tu bola do druhej v noci. Som nevyspatá a unavená,“ prezradila Novému Času Dočekalová, ktorá sa na nový začiatok pripravuje už niekoľko dní. „Aneta sa príprave venovala nadmieru zodpovedne. Ide síce o iný druh moderovania, ako robila v minulosti, ale zhostila sa tejto úlohy vynikajúco,“ pochválila ju aj PR manažérka televízie Tatiana Tóthová.

Aj vďaka podpore kolegov nová tvár Jojky verí, že dnes všetko dobre dopadne: „Mám pred sebou veľkú výzvu. Je to nová relácia, v novom prostredí, s novou réžiou a novým štúdiom. Mám trému a cítim pocit zodpovednosti, aj keď sa na to veľmi teším. Len dúfam, že sa naozaj nič nestane,“ podotkla s obavou v hlase. A v to dúfa aj hovorca televízie JOJ Ľudovít Tóth a dodáva: „Všetko dobre dopadne, a pre divákov máme aj malé prekvapenie.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu