Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Spoveď v priamom prenose!

Marianna včera predviedla „duševný striptíz“. O tom, prečo skrachovalo jej manželstvo, však veľa nepovedala. Zobraziť galériu (2)
Marianna včera predviedla „duševný striptíz“. O tom, prečo skrachovalo jej manželstvo, však veľa nepovedala.

BRATISLAVA - Marianna Boučková (29) považuje vzťah s Janom Novotným (29) za vážnu známosť.

A zrejme aj preto prijala ponuku svojho kolegu Vila Rozborila (39), aby vo včerajšom priamom prenose pred státisíckami televíznych divákov prehovorila o svojom ľúbostnom vzťahu s mníchovským podnikateľom. Väčšiu časť relácie však venovala svojmu skrachovanému manželstvu s Liborom Boučkom (25). „Nevylučujem, že Libor mohol našu svadbu využiť na svoju medializáciu,“ konštatovala otvorene.

Marianna včera večer pôsobila uvoľnene a pokojne. „Možno som trochu dlžná čitateľom aj divákom, aby sa trochu zorientovali v tom, čo sa okolo mňa deje,“ vysvetlila na úvod, prečo sa odhodlala na takýto „duševný striptíz“. Svojho ešte stále manžela Libora však príliš nešetrila a priznala, že rozhodnutie vydať sa zaňho po polročnom vzťahu nebolo správne. „Keď sme sa začali spoznávať, zistila som, že si až tak nerozumieme,“ povedala. Na otázku Vila Rozborila, či ich rýchly sobáš nebol tak trochu aj mediálnym ťahom, sa Marianna prudko ohradila: „Z mojej strany to určite nebol mediálny ťah.“ U Libora si však podľa vlastných slov nie je taká istá: „Nevylučujem, že Libor sa mohol chcieť aj zviditeľniť,“ konštatovala.

Veľakrát však jej hodnotenia nevydareného manželstva vyzneli alibisticky. Akoby sa chcela vyvliecť z toho, že práve ona a jej nevera s Janom Novotným boli - aspoň v očiach verejnosti - hlavným dôvodom nadchádzajúceho rozvodu. „Neviem, či som si myslela, že to bude s Liborom na celý život, ale verila som, že to bude nadlho,“ tvrdila. To, prečo sa ich vzťah rozpadol, však odmietla konkretizovať. „Vyvstal problém, ktorý nie som schopná ani ochotná akceptovať.“ S najväčšou pravdepodobnosťou však narážala na informácie o tom, že Libor kedysi nakrútil homosexuálne porno. „Toto moje zistenie bolo už len potvrdením toho, že náš vzťah perspektívu nemá,“ prezradila.

A potom prišiel na pretras Honzík Novotný. Marianna sa zjavne rozžiarila a bolo na nej vidieť, že je veľmi zaľúbená. Na Vilovu otázku, či jej neprekáža, že má Novotný povesť sukničkára, plavovláska odvetila: „Nevidím problém v tom, že sa mu páčia ženy. Pokiaľ sa mu teda najviac budem páčiť ja...“

Potom sa Rozboril spojil telefonicky aj so samotným Novotným, aby zistil, aký názor má mníchovský podnikateľ na vzťah s Mariannou. Honzík, známy svojou diplomaciou, ani teraz príliš neprekvapil. „Zatiaľ sa všetko vyvíja fantasticky,“ zhodnotil ich viac ako mesačný vzťah. „Mal som možnosť Mariannu spoznať bližšie a nesklamala ma. Som rád, že to takto funguje,“ nepretŕhal sa vo vyznaniach Honzík. Jeho partnerka však ich vzťah berie seriózne. „Verím, že je to vážna známosť,“ uzavrela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu