Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Libor Bouček: Koniec trúchlenia

Libor sa novému vzťahu nebráni. Bude tou šťastnou moderátorka Katarína Kristelová? Zobraziť galériu (3)
Libor sa novému vzťahu nebráni. Bude tou šťastnou moderátorka Katarína Kristelová?

PRAHA - Pre nevernú manželku sa už netrápi! Rozchod s tvárou televízie Markíza Mariannou Boučkovou-Ďurianovou (29) českého moderátora Libora Boučka (25) už zrejme prebolel.

Znova si užíva ako slobodný mládenec. V posledných dňoch ho často vídať na rôznych večierkoch, kde o spoločnosť sexi krások nemá núdzu. A ani sympatický moderátor sa prípadnému novému vzťahu nebráni...

Z Libora Boučka, ešte pred časom nešťastného a utrápeného „najznámejšieho paroháča v Čechách“, je nový človek. A nielen fyzicky, keďže kvôli stresom posledných týždňov schudol desať kíl, ale aj psychicky. Sympatický moderátor sa opäť začal správať ako nezadaný mládenec a užíva si radosti života. „Nebudem trúchliť a uzatvárať sa do seba,“ zdôvodňuje Bouček, prečo ho len niekoľko týždňov po rozchode s Mariannou často vídať v spoločnosti iných žien.

Už medzi sviatkami sa objavil v Špindlerovom Mlyne, kde nemal o dámsku spoločnosť núdzu. Veď onedlho bez záväzkov, je opäť jednou z najlepších partií v Čechách, a to aj napriek tomu, že žiadosť o rozvod sám podať nedokázal.

A po Silvestri si Bouček vyrazil spolu s partiou kamarátov do slnečného Monaka, kde si to tiež poriadne užíval: „Posedávali sme v reštaurácii, užívali si krásne okolie aj pohľad na ženy, ktoré na sebe mali oblečenie v hodnote môjho auta,“ usmieva sa Bouček.

Pred pár dňami dorazil vysmiaty moderátor na párty, kde sa celý večer venoval dvom plavovlasým kráskam. Okrem moderátorky Kataríny Kristelovej, s ktorou sa objímal, si vyhliadol aj blondínku-fotografku, na ktorú vyzývavo pomrkával. „Prípadnému novému vzťahu sa nebránim,“ prezradil Novému Času Bouček.

A ako by teda jeho ďalšia láska mala vyzerať? „Nemám žiadny konkrétny typ ženy, ale musia ma zaujať oči. Dúfam, že tentoraz sa zahľadím do úprimnejších, než mala Marianna,“ neodpustil si na záver moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu