Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tak zle ešte s Jankom Kronerom nebolo: Samovražedné sklony a radikálna liečba šokmi!

Ján Kroner opäť skončil v rukách odborníkov Zobraziť galériu (5)
Ján Kroner opäť skončil v rukách odborníkov

BRATISLAVA - Znovu je na tom zle! Hoci sa v poslednej dobe špekulovalo, že Ján Kroner (57) by sa mohol vrátiť do obnoveného seriálu Profesionáli a aj do verejného života, všetko je teraz inak. Týždenník Rytmus života priniesol správu, že musel byť obľúbený umelec opäť hospitalizovaný na psychiatrii po tom, čo sa u neho údajne prejavili samovražedné sklony. Aktuálne má byť na klinike v Brne, kde lekári museli pristúpiť na tvrdší spôsob liečby. Podľa našich informácií sú za zlým stavom hercove problémy v súkromí.

Opäť je zlomený! Ján Kroner kedysi podporoval Ligu za duševné zdravie. Sám mal totiž skúsenosti s depresiami. V roku 2012 však musel byť kvôli svojim problémom dokonca hospitalizovaný na psychiatrickej klinike. Odvtedy sa striedavo jeho stav zlepšuje a zhoršuje. 

Diváci by ho už najradšej videli späť na televíznych obrazovkách. „Robota s Jankom mi veľmi chýba,” povedal nám aj jeho kolega Michal Hudák. Aktuálne je ale umelec znovu v rukách odborníkov. Naše informácie hovoria o tom, že ho k lekárom priviedli súkromné problémy týkajúce sa jeho manželstva, respektíve chystaného rozvodu s herečkou Lenkou Košickou. Aktuálne vydanie týždenníka Rytmus života tvrdí, že sa u neho prejavili aj samovražedné sklony. Nikto teda nemôže brať jeho stav na ľahkú váhu.

Napriek tomu Ján liečbu odmietal. Potom údajne v Psychiatrickej nemocnici vo Veľkom Záluží pristúpili dokonca k elektrošokom. Tie sa aplikujú práve pri ťažkých depresiách, ktoré sú spojené s myšlienkami na smrť. Zrejme pre naozaj zlý stav bol herec nakoniec prevezený na kliniku v Brne. Snáď mu tam pomôžu... 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu