Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ochrnula mu tvár a trpí ukrutnými bolesťami: Fredy Ayisi dostal tvrdú ranu od osudu!

Fredy Ayisi trpí v nemocnici - diagnostikovali mu herpesový zápal trojklanného nervu. Zobraziť galériu (6)
Fredy Ayisi trpí v nemocnici - diagnostikovali mu herpesový zápal trojklanného nervu. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Trpí! Fredy Ayisi (47) je známy nielen svojím tanečným nadaním, ale aj zdravým životným štýlom. No niekedy ani aktívny pohyb a jedlo plné vitamínov nezabránia zákernej chorobe. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil aj on. Po bežnej chrípke, ktorá ho pred pár dňami skolila, leží od pondelka v nemocnici. Ako sám prezrádza, trápia ho neznesiteľné bolesti a ochrnutá tvár.

Ako na elektrickom kresle! Takto opísal Fredy Ayisi ukrutné bolesti, ktoré ho v týchto dňoch sužujú. Všetko to však začalo pomerne nevinne - pred tromi týždňami bol na operácii ramena, po ktorej chytil úplne bežnú chrípku. No ako vidno, zdanlivo banálna choroba v kombinácii s oslabeným imunitným systémom dokážu narobiť poriadnu galibu. 

Ubolený tanečník sa so svojimi problémami zveril na sociálnej sieti Facebook. „Týždeň po operácii som začal pociťovať silné bolesti v uchu, nosohltane a v hrdle. Všetko na pravej strane. A pokožka na hlave ma pálila akoby som si ju popálil žehličkou,“ posťažoval sa priateľom Ayisi, ktorý bol kvôli ťažkostiam nútený vyhľadať odbornú pomoc

„V sobotu som išiel na pohotovosť. Mal som opakované krátke výboje, podobné ako keď vám zubár zavŕta do nervu. V nedeľu znova na pohotovosť. Intervaly medzi impulzmi stále rastúcej bolesti kratšie a kratšie. Zrazu sa mi urobili na uchu herpesove pľuzgieriky. A to mi už vedeli diagnostikovať herpesový zápal trojklanného nervu. Lieky, ktoré som však dostal, mi v nasledujúcich dňoch nezabrali,“ prezradil známy Slovák. Veľké bolesti neustupovali, práve naopak, začali sa vraj podobať tomu, čo pociťujú odsúdenci na elektrickom kresle.

Všetko vyvrcholilo v stredu na obed, kedy Fredymu ochrnula polovica tváre. Rýchly prevoz do nemocnice bol teda neodkladný. „Ochrnuli mi časti tváre na pravej strane. Teraz tu ležím v nemocnici. Dostávam infúzie a je mi už oveľa lepšie. Až na tú tvár. Ale tvrdia, že sa to rozhýbe,“ povedal známy jogín.

Ayisiho sme v tejto súvislosti oslovili. Chceli sme vedieť, ako dlho sa z nepríjemnej choroby bude liečiť. „Ak pôjde všetko dobre, budem tu asi 10 dní. Som tu tretí deň a bolesti značne ustúpili. Som trochu zoslabnutý. Beriem dosť veľa liekov a som na infúziách. Denne mi robia rehabilitačné cvičenia tvárových svalov,“ povedal pre topky.sk tanečník. Nám neostáva nič iné, len mu popriať, aby sa zo zdravotných problémov čo najrýchlejšie dostal. 

Fredy Ayisi po dlhých týždňoch bolesti napokon skončil v nemocnici.
Zobraziť galériu (6)
Fredy Ayisi po dlhých týždňoch bolesti napokon skončil v nemocnici.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu