Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráľovskú nevestu Kate budú predávať ako bábiku!

Kate v podobe bábiky Zobraziť galériu (8)
Kate v podobe bábiky

LONDÝN - Kráľovskú nevestu Kate Middleton, ktorá sa už za pár dní vydá za britského princa Williama, môžete mať doma v podobe bábiky za 195 dolárov (asi 135 eur). Uviedol to server americkej spravodajskej stanice CNN. Asi pätnásťcentimetrová figúrka má lesklé gaštanové vlasy, je oblečená do modrých hodvábnych šiat a na sebe má šperky.

Je dielom firmy Franklin Mint a patrí do série nespočetných upomienkových predmetov, ktoré už boli vyrobené pri príležitosti svadby, ktorá sa v Londýne odohrá 29. apríla.

"Kate" v modrých šatách, ktoré na sebe mala skutočná Kate Middleton v deň oficiálneho oznámenia sobáša vlani na jeseň, je súčasťou dvojdielnej súpravy. Hneď po svadbe ju doplní druhá verzia bábiky, ktorá už ale bude oblečená do kópie svadobných šiat. Ich podoba aj to, kto je ich autorom, je stále tajomstvo. Celý súbor si už možno objednať cez internet a uhradiť na splátky.

Zo všeobecného nadšenia zo svadby princa Williama a Kate majú zrejme najviac profitovať obchodníci na internete, ktorí sa tešia, že prekonajú všetky predchádzajúce tržby z predaja upomienkových predmetov z kráľovských svadieb. Keď sa v roku 1981 brali rodičia princa Williama, následník trónu princ Charles a zosnulá Diana, neexistoval napríklad ešte žiaden medzinárodný obchodný portál, ako je eBay, pripomína CNN.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu